≫ 

Necu potresla vest o smrti njegovog televizijskog oca: "Imam samo lepa sećanja na Desimira"

- Baš mi je krivo, ne mogu da verujem - rekao je on

  • 0
Srećni ljudi Printskrin: Youtube

Janka Milivojevića, koji je u seriji "Srećni ljudi" glumio Necu, pogodila je vest o smrti glumca Desimira Stanojevića, svog televizijskog oca.

- Baš mi je krivo, ne mogu da verujem. Izjavio bih porodici saučešće, zaista imam lepa sećanja na Desimira. To su lepa sećanja. Žao mi je što se skoro nismo videli, ali ja se više ne bavim glumom. Ali zaista, još jednom baš mi je krivo. Nije neka tema da bih sada pričao o tome - rekao je nekadašnji glumac, koji se u međuvremenu povukao iz tih voda.

Desimir Stanojević igrao je "Srećnim ljudima" Vukašina Golubovića, Necinog oca. Uloga čoveka koji u turbulentnim 1990-im pokušava da obezbedi svoju porodicu bila mu je najpoznatija u karijeri, iako je mnoge ostvario na daskama koje život znače.

Igrao je u Narodnom pozorištu u svom rodnom Nišu u od 1970. do 1990. godine a od 1991. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Osnivač je Omladinskog pozorišta "Treća polovina" u Nišu.

Zaslužan je za izvođenje prvog mjuzikla u istoriji Niškog pozorišta, "Violinista na krovu". Takođe je zaslužan za postavljanje mjuzikla "Cigani lete u nebo" u Niškom "Narodnom pozorištu" (u njegovoj režiji).

Preminuo je u Beogradu u 69. godini.

Video: Preminuo Desimir Stanojević, omiljeni lik iz Srećnih ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA