≫ 

Nije poštedela ni serije: Teška vremena za "Uvod u anatomiju", "Riverdejl", Banderasa, Penelopu Kruz

Mere predostrožnosti stigle su i TV produkciju

  • 0
Riverdale Riverdale Foto: Promo

Od medicinskih drama do sitkoma, korona u SAD nije zaobišla ni studije u kojima se snimaju popularne serije.

Neke su po prvi put snimane bez publike, dok su na drugim setovima glumci dobili dve neplanirane nedelje odmora.

Ove serije virus nije poštedeo:

"Uvod u anatomiju" ("Grey's Anatomy")

Producenti su juče čitavom timu koji radi na popularnoj medicinskoj drami "Uvod u anatomiju" dostavili poruku u kojoj se navodi da se „zarad predostrožnosti“ obstavlja snimanje ove serije za najmanje dve nedelje.

via GIPHY

"Elen" ("Ellen")

Emisija koju vodi Elene Dedženeris neće stati, ali poznata voditeljka uvela je nove mere i o njima obevestila svoje gledoce na Tviteru.

via GIPHY

- Želim da sa vama podelim nove vesti. Zasada ću svoje emisije snimati bez prisustva publike. Svima vama koji ste se radovali dolasku u studio želim da kažem da mi je jako žao. Radim ovo zarad zdravlja svojih gledalaca i kolega – napisala je ona.

"Riverdejl" ("Riverdale")

Serija koju obožavaju tinejdžeri kako u Americi, tako i u Srbiji stala je sa snjimanjem nakon što je jedan član ekipe testiran – ispostavilo se da je pozitivan na korona virus. Još uvek se ne zna kako će prekid snimanja uticati na ostatak 4. sezone ove serije.

via GIPHY

"Jutarnji program" ("The Morning Show")

Na ApppleTV+ kanalima objavljeno je da ekipa serije u kojoj igraju Dženifer Aniston i Ris Viterspun odlazi na dvonedeljnu pauzu, u cilju zaustavljanja širenja zaraze.

via GIPHY

"Kasni sati sa...."

Emisije poput „Late Show with Stephen Colbert“, „Late Late Show with James Corden“, „Late Night with Seth Meyers“ i „Late Night with Jimmy Fallon“ – sve će se snimati sa pauzama ili bez publike.

"Dan po dan" ("One Day at a Time")

Pop TV je obavestio javnost da, iako nastavljaju sa snimanjem 4. sezone, publika neće moći da bude u studiju, kako je to praksa sa ovim tipom serija.

via GIPHY

"Karnival Rou" ("Carnival Row")

Snimanje druge sezone ove serije fantastike, koju publika željno iščekuje, prekinuto je u Pragu, objavio je na svom Instagram profilu glavni glumac Orlando Blum. Amazon sve svoje glumce, uključujući i Karu Devinj, vraća u Sjedinjene države dok se koronavirus ne obuzda.

via GIPHY

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

Španija stopirala seriju u kojoj igraju Antonio Banderas i Penelopa Kruz

"Zvanično takmičenje" ("Official Competition"), komedija u kojoj igraju španske zvezde  Antonio Banderas i Penelopa Kruz, neće se snimati sve dok koronavirus hara ovo zemljom, javili su iz Medapro Studija koji producira ovaj film.

Penelope Kruz, Antonio Banderas Penelope Kruz, Antonio Banderas Foto: Tanjug/AP

Odloženo je snimanje još dve serije - "Internat: Vrhovi" ("El Internado: Las Cumbres") koju snima Amazon, kao i "Raj" ("Paradiso") u produkciji Movistar-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA