≫ 

Bliži se trenutak ujedinjenja "Prijatelja": Nekoliko stvari je već poznato

Fanovi širom sveta jedva čekaju da ponovo vide popularnu šestorku na ekranu, a to bi se moglo dogoditi veoma brzo

  • 0
Prijatelji uvodna spica Foto:Printskrin/Youtube

Zvezde serije “Prijatelji” ("Friends"), ujediniće se povodom specijala o ovoj seriji, nakon više od 10 godina koliko je prošlo od završetka serije, piše Insider.

Prva epizoda "Prijatelja" prikazana je u septembru 1994. godine, a poslednja u maju 2004. godine, posle 10 sezona. U februaru ove godine je otkriveno da će fanovi moći da vide svoju omiljenu ekipu ponovo na okupu u specijalu koji će se prikazati na Ejč-Bi-Ou  Maksu (novom striming servisu).

Ono što je, za sada, poznato o ponovnom okupljanju "Prijatelja" je:

Sve glavne zvezde serije: Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Liblenk, Metju Peri i Dejvid Švimer, učestvovaće u projektu.

Glumci su potvrdili svoje učešće u februaru ove godine, tako što su podelili zajedničku fotografiju koja je 1995. godine bila na naslovnoj strani časopisa “Roling stoun”. Oni će, takođe, biti i izvršni producenti i dobiće barem po dva i po miliona dolara svako od njih.

Specijal će biti sniman u studiju 24 Vorner Brosa u Berbanku, u Kaliforniji, gde je i snimana serija.

Kortni Koks je rekla da će se, prilikom okupljanja, prisećati vremena kada su snimali "Prijatelje".

- Najuzbudljivije je to što ćemo se, po prvi put, svi okupiti zajedno u prostoriji i razgovarati o seriji – rekla je ona u jednoj emisiji.

- Imaćemo najbolji provod – dodala je, otkrivajući da se glavna postava okupila samo dva puta od završetka serije.

- Biće sjajno. Zaista se nismo svi okupili i, zapravo, razgovarali o seriji i prisećali se tog neverovatnog iskustva koje smo imali – završila je Koks.

Ovaj specijal biće dostupan gledaocima kada HBO Max bude pokrenut.

Nepisani specijal je deo programa za HBO Max, novi striming servis koji bi trebalo da bude pokrenut u SAD u maju 2020. godine. Usluge striminga će koštati 14,99 dolara mesečno i sadržaće sve epizode "Prijatelja", kao i dugoočekivane nove epizode serije “Tračara”. Prema saopštenju za medije, “specijal o ponovnom okupljanju "Prijatelja", biće dostupan pretplatnicima čim HBO Max bude pokrenut”.

Video: Bitka se nastavlja na svim frontovima: Kraljevska jabuka razdora između Dženifer i Anđeline

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA