Emisija Utisak nedelje menja termin emitovanja zbog policijskog časa - ide uživo u 14h

Kako kažu iz ove televizije, gostovanje u studiju je zabranjeno za sve goste preko 65 godina, bez obzira u koje vreme se snima emisija

  • 1
Utisak nedelje Olju ćemo gledati u nedelju u 14h; Foto: PG Mreža i Nova S/Ivan Dinić

Emisija "Utisak nedelje“ u nedelju, 22. marta biće emitovana uživo u izmenjenom terminu od 14h na televiziji NOVA S., a repriza će biti emitovana iste večeri od 21h.

Gosti emisije biće novinarka „Nedeljnika“ Zorica Marković, psihijatar i psihoterapeut dr Aleksandar Misojčić, klinički psiholog i bivši predsedmik Srbije Boris Tadić i klinički psiholog dr Sofija Trivunac.

Kako se navodi u saopštenju ove televizije, odluka o promeni emitovanja je doneta zbog zabrane kretanja posle 20 h, jer ne mogu biti dobijene dozvole za dolazak gostiju u studio u redovnom terminu od 21h.

"Takođe smo dobili informaciju da se ista mera odnosi na sve emisije koje se emituju uživo na svim kanalima. Kako nam je rečeno, ova zabrana se ne odnosi jedino na one programe u kojima gostuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Kada je reč o lekarima, zabrana se ne odnosi na one lekare koji bez obzira na godinu rođenja imaju dozvolu Ministarstva zdravlja“, piše u zvaničnom saopštenju NOVE S.

Kako kažu iz ove televizije, gostovanje u studiju je zabranjeno za sve goste preko 65 godina, bez obzira u koje vreme se snima emisija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA