≫ 

"Zlatokosa i razbojnik" predvideli pandemiju korone? Dizni fanovi uočili neprimetan detalj

Šta vi mislite, je li korona u "Zlatokosi i razbojniku" slučajnost ili nešto više?

  • 0
zlatokosa i razbojnik "Zlatokosa i razbojnik" Printskrin: Youtube/Disney UK

Navikli smo da su "Simpsonovi" ti koji predviđaju budućnost i navode teoretičare zavera da se pitaju da li je putovanje kroz vreme zaista moguće ili se neko zaista igra sa sudbinom celog sveta. Ipak, tako nešto niko nije očekivao od Diznija. No, ponovni pogleda na animirani film "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled") iz 2010. godine ostavio je fanove u šoku.

"Zlatokosa i razbojnik" govori o devojci koja je celo svoje detinjstvo i mladost provela sama u kuli u šumi, gde joj je hranu donosila žena za koju je verovala da joj je majka. No, Zlatokosa je zapravo princeza, koju njena "majka" skriva od ostatka kraljevstv. Kraljevstva koje se zove - Korona.

Deset godina nakon što je film objavljen ime ovog kraljevstva, koje tada nije značilo ništa, svima je zaparalo uši.

- Čekajte, hoćete da mi kažete da je Zlatokosa ceo život provela u izolaciji, jer ju je majka skrivala od Korone? - zapitali su se fanovi.

Korona, inače, na latinskom znači kruna, te nije čudno što su kreatori crtaća baš izabrali ovo ime. No, dok jedni gledaoci paniče, pitajući se da li je ovo slučajnost, drugi u Zlatokosinoj priči nalaze inspiraciju. Ipak je ona uspela da čitavih 18 godina provede u četiri zida, a da ostane razumna, srećna i pozitivna.

- Ako je Zlatokosa mogla da celo svoje detinjstvo provede sama u kuli, mislim da ću se snaći nekoliko nedelja - pišu fanovi na Tviteru.

Dizni je odlučio da im u toj odluci pomogne, pa je na platformi Dizni+ objavio ceo crtani film "Zaleđeno kraljevstvo 2", dok je Pixar-ov film "Napred" ("Onward") dostupan za download.

Šta vi mislite, je li korona u "Zlatokosi i razbojniku" slučajnost ili nešto više? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA