≫ 

Dženifer Lopez objavila emotivan video o ubijenoj pevačici: "Selena je bila moja inspiracija"

Ove godine navršava se 23 godine od filma "Selena" i 25 godina od ubistva latino-američke zvezde. Istovremeno, Netflix najavljuje seriju o njenom životu

  • 4
Dženifer Lopez Dženifer Lopez Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez podelila je na društvenim mrežama emotivan video u znak sećanja na pevačicu Selenu Kvintanilju, ali i na film o njenom životu u kome je Lopezova igrala glavnu ulogu.

Film o uspehu meksičko-američke pevačice režirao je Gregori Navas, a ove godine, 31. marta proći će tačno 25 godina otkako je Selenin mladi život okončan.

- Ne mogu da verujem da je prošlo 23 godine od kako je ovaj neverovatni film objavljen i 25 od njene smrti. Selena je za mene bila ogromna inspiracija i ja sam srećnica što sam dobila priliku da je glumim. Za mene kao umetnicu ovaj film bio je iskustvo kojeg ću se sećati do kraja života - napisala je Džej Lo, zamoljena od strane fanova da sa njima podeli najelpše uspomene o Seleni.

U trominutnom videu koji je Dženifer podelila ona je govorila o značaju i uticaju koji je Selena imala za njenu karijeru. Ona je takođe podelila fotografije i snimke filma "Selena" ali i prave Selene.

Podsetimo, Selena Kvintilja-Perez, poznatija samo kao Selena, bila je izuzetno popularna latino-američka pevačica s početka 1990-ih u SAD-u. Umrla je u 23. godini od posledica ranjavanja vatrenim oružjem, kada je u nju pucala njena prijateljica i bivša menadžerka njenog butika Jolanda Saldivar, koja je zbog toga osuđena na doživotnu kaznu zatvora. Selenine pesme Como La Flor, Amor Prohibido i Dreaming of You postali su hitovi nakon njene smrti 1995. godine.

Do 2016. godine širom sveta prodato je od 60-65 miliona Seleninih albuma, čime je ona postala jedna od najprodavanijih latino pevačica u istoriji.

Godine 1997. po njenoj biografiji je snimljen film "Selena" sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi. Film je postigao veliki uspeh u bioskopima, a krajem 1990-ih i početkom 2000-ih se redovno prikazivao i na našim kanalima.

Prošlog decembra Netflix je objavio da je u pripremi nova serija o ovoj pevačici, njenom odrastanju i putu do slave, kao i tome kako je njena porodica iskusila nagli Selenin uspeh. Selenu će obaj put igrati Kristijan Mari Seratos, publici najpoznatija po ulozi Rosite Espinoze u AMC seriji "Okružen mrtvima" ("The Walking Dead").

Video: Dženifer Lopez grcala u suzama tokom potresnog govora Kobijeve udovice

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hugo

    22. mart 2020 | 13:25

    Prokleta ljubomora, ista je kao ovaj zarazni virus. Svako ima pravo da se snadje u zivotu al ne ubijat druge koji su se snasli.

  • Nina

    22. mart 2020 | 13:45

    Selena (Selina) je bila predivno stvorenje,svi su je voleli.Pre par godina je dobila vostanu figuru i MAC kozmetika je izbacila njenu liniju (jednokratno) ali samo u Americi je bila dostupna. U njenon rodnom mestu postoji njen muzej koju vodi Selenina porodica roditelji sa bratom i sestrom.Online mozete videti njenu predivnu garderobu,kola,nagrade... Bila je harizmaticna,prelepa.

  • Тодорић

    22. mart 2020 | 14:08

    Зашто је пуцала у њу?За мене је то битно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA