≫ 

TV program: Filmovi koje danas možete da gledate tokom najdužeg karantina

Od komedija do naučne fantastike

  • 6
Daljinski upravljač Foto: pixabay.com

Pošto nema napuštanja domova do sutra ujutru u 5 sati, zbog policijskog časa, potrudili smo se da vam pomognemo kako da prekratite vreme. Za početak uz filmove. 

TV Prva

13:23 Loraks, zaštitnik šume 

Reč je o zabavnoj i emotivnoj avanturi koja naglašava važnost postizanja ravnoteže između prirode i napretka. Loraks je urnebesno ljupki lik koji će učiniti i više no što može da bi zaštitio drveće i životinje koje tamo žive.

Cinemania

14:10 Leto za velike stvari

Godinu dana nakon smrti svog muža, majka tinejdžerke Lejn Sper se udaje za drugog čovjeka i to Mormona. Tokom njihovog medenog mjeseca Lejn ostaje sa njegovom porodicom koja je odvodi u kamp zajedno sa ostalim djevojkama Mormonkama. Da li će joj nova okolina pomoći da se pomiri sa smrću svog oca i pronađe svoj mir?

Fox movies

15:20 U njenim cipelama

Ovo je priča o Megi i Rouz, sestrama koje nemaju gotovo ništa zajedničko, osim broja obuće. Megi voli da se zabavlja i jedva je završila srednju školu. Često menja poslove i veruje da njena najveća vrednost leži u tome što je privlačna suprotnom polu. Nasuport Megi, Rouz je diplomirala pravo na prestižnom Prinstonu i radi u najboljoj advokatskoj firmi u Filadelfiji. Prelepo uređen predratni stan predstavlja njeno sklonište od spoljnog sveta.

Iako različite, ove dve sestre, posle jedne velike svađe, kreću putem samootkrića, potpomognute saznanjem da im je baka živa...

17:50 Šašavi roditelji

Odlučan da pronađe svoje biološke roditelje, duboko povređeni stručnjak Livingston je zbunjen kada shvati da par koji ga je začeo zapravo nije iz višeg sloja društva.

00:35 X men 2

Nakon što tokom turističkog razgledanja Bele kuće jedan mutant savlada stražu i pokuša atentat na američkog predsednika, profesor Čarls Ksavijer shvata da neko ponovno želi da izazove razdor između ljudi i mutanata. Uz pomoć nekoliko osoba obdarenih izuzetnim psihofizičkim sposobnostima, među kojima su Logan zvani Vulverin, Džin Grej, Ororo Monro zvana Storm i Skot Samers poznat kao Kiklop, iskusni profesor Ksavijer vodi školu za inteligentnu i paranormalnim moćima obdarenu decu. Profesor Ksavijer sumnja da iza pokušaja atentata na predsednika stoji njegov trenutni zarobljenik i stari protivnik Erik Lenšer zvani Magneto, vođa grupe neprijateljskih mutanata. Međutim, razvoj događaja pokazaće da je neko blizak predsedniku umešan u to.

RTS1

19:00 Ljubav i ples

Nagluvi plesač Džejk upoznaje Džesiku, nekadašnju plesačicu i profesorku engleskog jezika koja očajnički želi da se vrati na plesni podijum. Džejk je nedavno osvojio prestižnu nagradu, međutim, misli da je nije zaslužio i da ga je žiri nagradio iz sažaljenja. Naime, Džejk je uradio krajnje nesvakidašnju stvar, pratio je vibracije muzike i tako hvatao ritam, ali ipak ga sve vreme proganja pomisao da nagradu nije zaslužio.

Tv 1000

21:00 Ubiti Bila 1 - Kill Bill

Plaćeni ubica i nekadašnji poslovni partneri glavne junakinje Crne Mambe, nasilno upadaju u kapelicu u kojoj se održava proba venčanja. Njen nadređeni i ostavljeni ljubavnik Bil želi da se osveti jer se Mamba udaje za drugog. Deadly Viper Assassination Squad s Bilom na čelu ostavljaju trudnu mladu u krvi, sigurni da su je usmrtili. Nisu ni svesni šta im se sprema za četiri godine kada se iz kome probudi Crna Mamba željna osvete. Ona isplanira akciju i prihvata se posla. Ubija ih jednog po jednog kako bi na kraju došla do Bila.

Ako vam i gledanje filmova ne predstavlja naročiti užitak, tu su uvek društvene igre koje svi imamo u kući, od "Ne ljuti se čoveče" do "Monopola", zatim pikado, kartaške igre  i slično. Setite se "zanimljive geografije" u kojoj i deca mogu da učestvuju, a pri tom su i poučne.

Ako smo vam bar malo pomogli, odlično.

Ostanite kod kuće!

Video: Srpski šampioni zajedno šalju jaku poruku: Budi i ti šampion, ostani kod kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA