≫ 

TV program: Uz ove filmove se možete opustiti u karantinu danas posle 17h

Za svakoga po nešto...

  • 3
Star Wars: The Force Awakens "Ratovi zvezda: Buđenje sile" / Printskrin: YouTube/Star Wars

Budući da policijski čas nastupa u 17h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati danas, 14. aprila, od 17h.

Pink Movies

17h "Ludosti Dika i Džejn" - Ambiciozni biznismen Dik je tek unapređen na najvišu funkciju u odeljenju za komunikacije u džinovskoj korporaciji Globodin, kada od njega traže da pred televizijskim kamerama objasni zašto je generalni direktor iznenada prodao svoj deo akcija kompanije.

19h "Vatrene kočije" - Zasnovan na istinitoj priči, ovaj Oskarima nagrađen film prikazuje dva vrlo različita čoveka koji se na pariskoj Olimpijadi 1924. takmiče u atletici.

21h "Njemu baš i nije stalo" - Filmska adaptacija bestselera o samopomoći autora Grega Berenta i Liz Tukolo "Ti ga prosto ne zanimaš" prati ljubavne živote desetak ljudi. Dženifer Godvin tumači lik Điđi, mlade žene koja pokušava da shvati zbunjujuće signale koje dobija od ljudi sa kojima se zabavlja. Ona dobija savete od vlasnika bara, koji se ponosi time što razume uspone i padove zabavljanja.

Cinemax

18:15 "Orkanski visovi" - Fajns glumi Hitklifa, momka koji je kao dečak usvojen od strane bogatog zemljoposednika Ernšoua. Tokom odrastanja Hitklif se zaljubljuje u Ernšouvu kćerku Keti, ali njen brat Henri nikako ne želi da ga prihvati kao deo porodice.

TV 1000

18:25 "Vrtoglavica" - Ovaj psihološki triler koji govori o opsesiji i obmani, sam Hičkok je proglasio svojim najličnijim filmom. Radnja počinje kada Skoti Ferguson shvati da pati od vrtoglavice, stanja izazvanog strahom od visine.

CineStar Action

19:45 "Transporter 3" - Frenk Martin je prisiljen da transportuje Valentinu, kidnapovanu kći Leonida Vasiljeva, direktora ukrajinske Agencije za zaštitu sredine, od Marselja, preko Štutgarta i Budimpešte, sve do Odese na Crnom moru.

CineStar Fantasy

20:45 "Pirana 3D" - Svake godine populacija uspavanog mestašca Lejk Viktorija se udesetostručuje za vreme letnjeg raspusta kada ga preplavljuju studenti željni sunca i provoda. Ali, ove godine pojaviće se nešto mnogo gore od mamurluka i pritužbi tamošnjih starijih žitelja; nova vrsta užasa koja će uskoro preplaviti ovo malo mesto.

HRT 2

21h "Ondina" - Ovo je priča o Sirakuzu, običnom ribaru koji u svoju mrežu hvata lepu i tajanstvenu ženu. Žena je naizgled mrtva, ali onda oživljava pred njegovim očima i on počinje da misli da mu se sve to priviđa.

FOX Movies

21h "Robin Hud" - U Engleskoj u 13. veku, Robin i njegova banda pljačkaša suprotstavljaju se korupciji u lokalnom selu i prkose kruni da bi uspostavili ravnotežu moći između kralja i njegovih podanika. Odmetnik ili heroj, ovaj čovek će postati večni simbol slobode za svoj narod.

O2

21h "Ratovi zvezda: Buđenje sile" - Tri decenije nakon poraza Darta Vejdera i Imperije, pojavljuje se nova pretnja. Prvi red se uzdiže iz pepela Galaktičke imperije i suprotstavlja se generalu Leji Organi i Otporu, koji traže nestalog džedaja Luka Skajvokera. Usred potrage pojavljuju se novi heroji, i to Rej sa planete Jaku, koja skuplja odbačene stvari, Fin, stormtruper koji je prebegao iz Prvog reda i Po Dameron, najbolji pilot Otpora.

Pink Film

21:12 "Ivkova slava" - Ivko je ugledni niški zanatlija. Za koji dan ce njegova slava, Đurdevdan. Tog jutra vrata njegove kuće se širom otvaraju zvanim i nezvanim gostima, jer "na slavu se ne zove".

23:05 "Čitulja za Eskobara" - Gandi je kriminalac, odmalena predodređen za negativca. Upoznaje Lelu, zagonetnu devojku, u koju se zaljubljuje. Istog dana kada Gandi ubije kriminalca koga zovu srpski Eskobar dva narkofila i neradnika, Dejan i Baki, daju čitulju pravom Eskobaru.

HBO 2

21:25 "Sati" - Ova psihološka drama Stivena Daldrija adaptacija je čuvenog romana Majkla Kaningema za koji je dobio Pulicerovu nagradu. Godine 1923. Virdžinija Vulf započinje rad na svom romanu Gospođa Dalovej. Čuvena književnica se bori sa depresijom, glavoboljom i drugim mentalnim smetnjama koji je prate kroz ceo život. Ovu priču prate još dve sa ženama iz drugih vremenskih perioda.

HBO

22h "Ona" - Film "Ona", smešten u Los Anđelesu u bliskoj budućnosti, prati Teodora Tvomblija, kompleksnog i osećajnog čoveka koji zarađuje za život pišući dirljiva pisma u ime drugih ljudi. Posle okončanja duge veze oseća se slomljeno i počinje da se zanima za novi, napredni operativni sistem, koji obećava da će biti intuitivan entitet, individualan za svakog korisnika.

00:05 "Kako se rešiti šefa 2" - Dejl, Kurt i Nik odlučuju da započnu zajednički posao, ali prepredeni ulagač im mrsi konce. Izigrani i očajni, kuju besmislen plan otmice kako bi ponovo uspostavili kontrolu u svojoj firmi.

AXN

00:40 "Dobro došli u Zombilend" - Tunjavi student Kolumbus je preživeo pošast koja je pretvorla ljudski rod u zombije-ljudoždere. Vešt na pištolju, ljubitelj Tvinkija, Talahasi ne boji se ničega. Njih dvojica će se suočiti sa najužasnijim izazovom: međusobnim društvom. Ema Stoun i Abigejl Breslin takođe igraju u ovoj urnebesnoj komediji punoj obrta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    15. april 2020 | 08:34

    Ti filmovi su prikazivan milion puta! Isti su kao RTS, samo reprize i reprize do besvesti.

  • JanjicD

    14. april 2020 | 16:10

    Super je za ovaj pregled filmova , nikad ne znam ni sta bih ni gde gledao i dok ja nabodem ode veče

  • Miroslav

    15. april 2020 | 13:25

    Orkanski visovi su vec bili jutros.... a film je extra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA