≫ 

TV program: Sredu veče u karantinu provedite uz ove filmove

Za svakoga po nešto...

  • 0
The Lion King "Kralj lavova", Dizni (1994) / Printskrin: YouTube/DisneyMusicVEVO

Budući da policijski čas nastupa u 17h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati danas, 15. aprila, od 17h.

CineStar Premiere 1

17:10 "Vera Drejk" - Vera ima i jednu tajnu aktivnost za koju ne znaju čak ni članovi njene porodice. Ona pomaže ženama da se reše neželjene trudnoće pobačajem, koji je tada, sve do kasnih šezdesetih, bio nezakonit u Engleskoj.

HBO

18h "Kralj lavova" - Bezbrižno detinjstvo princa Simbe, sina moćnog kralja Mufase, naglo je prekinuto kada mu ujak Scar ubije oca, a Simbu proglasi odgovornim i protera ga iz kraljevstva.

TV 1000

18:20 "Marni" - U intrigantom psihološkom trileru Alfreda Hičkoka, Tipi Hedren glumi Marni, kompulsivnu kradljivicu koja ne može da podnese da je bilo koji muškarac dodiruje.Takođe, ima jako burnu reakciju na crvenu boju.

CineStar TV

19:10 "Ponoć u Parizu" - Gil i Inez putuju na odmor u Pariz zahvaljujući poslovnom putu njenih roditelja. Gil je uspešni holivudski scenarista, ali ima problema sa svojim prvim romanom. On se zaljubljuje u grad i misli da treba da se presele u njega posle venčanja.

21h "Ubistvene namere" - Legendarni rendžer Najtan Vest odvodi šest kadeta na posebnu vežbu u prašume Paname gde upravo besni oluja. Međutim, u akciji spašavanja pronađena su samo dva vojnika, od kojih je jedan teško ranjen.

Pink Kids

19:35 "Kralj pingvina" - Sinhronizovani dokumentarni film o netaknutoj prirodi Antarktika, priča je o predelu u kojem žive pingvini, jednom od najgušće naseljenih mesta na celoj južnoj hemisferi gde nije lako osvojiti i sačuvati svoje mesto na njemu.

O2

21h "Otmica" - Porodica Miler uspešna je i bogata. Kajl i Sara imaju ćerku Ejvri, a svo troje postaju taoci u sopstvenoj kući, kada okrutni provalnici reše da se domognu njihovog celokupnog bogatstva.

Pink Movies

21h "127 sati" - Istinita priča o neverovatnoj avanturi planinara Arona Ralstona koji pokušava da se spasi pošto mu se na ruku srušila velika stena i zarobila ga u izolovanom kanjonu u Juti.

01:00 "Bulevar zvezda" - Bulevar zvezda osvetljava tamnu stranu Holivuda gde snovi postaju java, ili košmar... Posle saobraćajne nesreće jedina preživela je devojka, koja se ne seća čak ni svog imena, a pored sebe je zatekla torbu punu novca.

Pink Film

21:09 "Braća po materi" - Isprovociran, Veselin na maturskoj večeri ubija svog vršnjaka. U zatvoru dobija pismo od polubrata, političkog emigranta iz Austrije. Tako počinje njihovo dopisivanje i polubrat mu priča o Dalmatinskoj zagori krajem tridesetih godina kad je rođen iz braka majke Srpkinje i oca Hrvata, koji se 1941. godine pridružuje ustašama i gine.

Prva Plus

22h "Američki gangster" - Ekranizujući snažni scenario dobitnika Oskara, Stivena Zailana, nosilac nominacije za Oskara, Ridli Skot, donosi na ekran ovu napetu i sumornu kriminalističku dramu ispunjenu moćnim izvedbama svojih glavnih glumaca.

AXN

22:55 "Društvena mreža" - Jedne noći, 2003. godine, student Harvarda i programerski genije, Mark Cukerberg seo je za kompjuter i počeo da radi na novoj ideji. Šest godina i 500 miliona prijatelja kasnije, on je najmlađi milijarder u istoriji.

Pink Action

23h "Paklene ulice" - Na ulicama Los Andelesa, prepunim turbo-motora, velike trke voze se svake noći. Dominik Toreto, sa svojom zveri na nitro-pogon je nepobedivi vladar ulice. On i njegov najveći suparnik, Džoni Tren najhrabriji su, najodvažniji i najbolji.

Cinemax 2

01:50 "Bufalo '66" - Vili Braun posle pet godina izlazi iz zatvora sa tri zadatka. Prvi i najhitniji je da nađe neko mesto da se olakša. Sledeći je da kidnapuje devojku, da je natera da glumi njegovu verenicu i da mu pomogne da ubedi svoje nezainteresovane roditelje da je sve vreme dok je bio u zatvoru bio na tajnom zadatku za CIA.

Cinemax

02:20 "Znam šta ste radili prošlog leta" - Ako hoćete da zakopate istinu, postarajte se da je zakopate dovoljno duboko. Nakon što su telo svoje žrtve bacili u more, mislili su da je sve gotovo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA