≫ 

TV program: Uzbudljivi triler ili romantična komedija, izbor je vaš

Evo šta su TV kanali pripremili za danas

  • 1
Šarliz Teron, Set Rogen Printskrin: Youtube/Lionsgate Movies

Drugi dan najdužeg policijskog časa na TV programiu našao se čitav niz filmova, pogodnih za svačiji ukus. Neki će vas naterati da se uplapite, neki vam podići adrenalin, a neki otkriti nešto što možda po prvom gledanju i niste videli.

Evo šta su TV kanali pripremili za danas.

RTS 1

21:20 "Za kralja i otadžbinu"

Tema filma "Za kralja i otadžbinu" je povratak iz emigracije bivšeg kaplara jugoslovenske vojske u otadžbini, Milisava Janjića, koji se od 1941-1944. godine borio protiv okupatora kao pripadnik Ravnogorskog pokreta pukovnika Draže Mihailovića.

Film prati dva toka, od kojih je jedan savremeni, koji tretira emotivni povratak iz SAD, obilazak Srbije, Šumadije, Tare, rodnih Zaovina i Ravne Gore, dok je drugi istorijska remininscencija na vreme i događaje iz 1941. godine, na okupaciju od strane Hitlerove Nemačke, na gubitak slobode i pojavu oslobodilačkih pokreta u Srbiji.

B92

21:11  "Devojka iz voza"

Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rejčel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna. Ovaj vrhunski napeti triler nastao je prema istoimenom bestseleru Pola Hokinsa.

Cinemania

21:00 "Bilo jednom u Bruklinu"

Radnja filma odigrava se polovinom sedamdesetih godina prošlog veka u Bruklinu gde osamnaestogodišnji Irac, Brajan Liri ubija vreme učestvujući u malim pljačkama sa starijim bratom koji mu je bio idol i koga se bojao. A obojica su se bojala oca koji...

Prva

23:00 "Nemilosrdni"

Bet Midler je Barbara, razmažena bogatašica koju kidnapuju Ken i Sendi Kesler. Barbarin navalentni muž Sem je ostavio Keslerove bez novca i oni odlučuju da drže Barbaru kao taoca. Ali Sem ne podnosi svoju suprugu i odbija da im da novac. Sve ih to dovodi u niz urnebesnih situacija.

Cinemax

18.10 "Dame u crnom"

Radnja se događa u Sidneju u leto 1959, u vreme kulturnog buđenja Australije, raspadanja klasnih struktura i oslobađanja žena. To je priča o odrastanju učenice iz predgrađa, Lise, koja se, dok čeka na rezultate završnih ispita i sanja o upisu na Univerzitet u Sidneju, zapošljava preko leta u jednoj velikoj robnoj kući. Tu radi zajedno sa grupom prodavačica koje joj otvaraju oči za svet izvan njenog ušuškanog života i podstiču njen preobražaj.

20:55 "Srca kucaju glasno"

"Srca kucaju glasno“ je priča o bivšem muzičaru (Nik Oferman) i vlasniku propale prodavnice ploča u Red Huku u Bruklinu koji osniva neobičan bend sa ćerkom, leto pre nego što ona ode na koledž. Kad njihova pesma doživi veliki uspeh na internetu, Frenku je teško da odbaci svoje snove o popularnosti i dozvoli ćerki da nađe svoj životni put.

CineStar Premiere 1

20:00 "Zavedi me ako možeš"

Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

22:10 "Plivaj muški"

Upečatljiv, očaravajući, duhovit i neodoljivo zabavan film o grupi četrdesetogodišnjaka, svih u krizi srednjih godina, koji odluče da formiraju prvi klub sinhronog plivanja – za muškarce. Usprkos skepticima i ismevanju, s trenerom šampionom, grupa muškaraca kreće na neverovatnu avanturu i put na kojem će otkriti mnogo toga o sebi samima.

Žil Leluš donosi zabavan film o grupi muškaraca koji zajedno odluče da formiraju neverovatan tim muških sinhronih plivača.

FOX Movies

20:00 "Oblačno s ćuftama"

Naučnik pokušava da reši problem gladi u svetu da bi na kraju video kako stvari kreću naopako kada hrana počne da u izobilju pada sa neba.

Zasnovan na obožavanoj slikovnici Džudi i Rona Bereta, ovaj kompjuterski animirani film govori o gradu zvanom Žvaćigutaj, gde hrana pada sa neba, bez obzira da li je reč o kiši supe, snegu pirea ili viršlama koje duvaju 10 kilometara na sat. Na žalost, i vreme kao i pokvareno mleko, može da stvari okrene naglavačke.

22:00 "Isterivači duhova"

Tri nezaposlena i preduzimljiva univerzitetska parapsihologa počinju da se bave istrivanjem duhova kao privatnim biznisom. Bil Marej, Den Ejkrojd i Herold Rejmis čine tim koji deluje kao Jedinica za isterivanje duhova. Naoružani ektoplazmičkim oružjem, oni prelaze tanku liniju između naučnog genija i ludila u svom pohodu da oslobode grad od ovih ljigavih čudovišta...

HBO

22:10 "2 pištolja"

Robert Bobi Trenč, agent Uprave za suzbijanje droge i Majkl Stig Stigman, oficir pomorske obaveštajne službe, godinu dana bili su nerazdvojni, mada ne svojom voljom. Radeći na tajnom zadatku kao članovi narko-sindikata, njih dvojica nemaju poverenja jedan u drugog koliko ni u kriminalce koje treba da srede.

Posle bezuspešnog pokušaja da se infiltriraju u meksički narko-kartel i spasu milione dolara, njihovi nadređeni iznenada poriču da imaju ikakve veze s njima. Pošto svi žele da ih vide u zatvoru ili pod zemljom, shvataju da mogu računati samo jedan na drugoga. Dobri momci koji su se godinama pretvarali da su loši usput su pokupili par trikova, na veliku žalost njihovih progonilaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA