≫ 

Miodrag Radonjić o nastavku Južnog vetra: "Ne mogu da zamislim da Baća čuva decu"

Glumac nam otkriva kako teku pripreme za snimanje filma "Južni vetar 2", kao i da li će lik Baće kojeg tumači biti drugačiji

  • 6

Glumac Miodrag Radonjić ovih dana uživa u popularnosti nakon što je lik Baće koji tumači u seriji "Južni vetar" postao jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama. Miodrag je pred našim kamerama otkrio kako se nosi sa komentarima ovih dana, kao i da li će se lik Baće u filmu čije se snimanje planira čim se ukine vanredno stanje zbog pandemije virusa korona. 

  • Da li si se nadao da će lik Baće kojeg ti tumačiš u seriji postati toliko popularan i viralan na društvenim mrežama?

- Pa nisam.  Pre svega zato što ne razmišljam o razvoju u tom smislu kako će publika to da prihvati, nego generalno kada se baviš određenom ulogom to je neka vrsta putovanja i ti putuješ tom trasom i jednostavno nikada ne znaš dokle ćeš da stigneš. Kao ni koji će da bude rezultat te uloge, a kamoli koji će da bude efekat na publiku. Da li će da bude viralan, da li će da se ponavlja ova ili ona replika. Mislim da je najvažnije kad radiš ulogu da se koncentrišeš na to koji posao imaš. I šta posle bude je šta Bog da.

Miodrag Radonjić Miodrag Radonjić, Južni vetar, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje
  • Kakvi su komentari tvoje porodice i prijatelja na ovu sezonu?

- Oni generalno uvek navijaju za moje uloge i za ono što ja radim. Tako da dopada im se naravno. Srećni su što je serija uspešna, i što je moj lik prihvaćen tako što je prihvaćen, podržavaju me u tome.

  • Koja je tebi najdraža replika od svih ovih koje su viralne na društvenim mrežama?

- Naravno to da, "Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš?", to je onako nešto što ću i ja pamtiti. I "Kako je Bogu ako je meni ovako?" Iznenadim se tako kada vidim. Nisam upoznat sa tim novim aplikacijama, ima taj novi TikTok. Uglavnom me iznenadi šta ima još od tih novih stvari, aplikacija koje koriste moje replike u tome.

Miodrag Radonjić Miodrag Radonjić, Južni vetar, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje
  • Osim Južnog vetra, veliki uspeh imaš u filmu "Hotel Beograd". Šta se dešava dalje sa tim projektom, kao i zakazanim premijerama?

- Nažalost zbog ove situacije sve je obustavljeno, pa i bioskopska distribucija. Mi se nadamo da će sve to da se desi, Bože zdravlja, na jesen, ako se normalizuje situacija. Sad niko ne zna kako će se odvijati ova stvar sa virusom korona. Ja sam optimista i čim se budu stekli uslovi za to, mi ćemo nastaviti po planu i programu kako je bilo.

  • Kakvi su komentari tvojih nekih pratilaca na društvenim mrežama koji su pogledali film?

- Praktično je film videlo nekoliko hiljada ljudi. Tako da nemamo sad neke specijalne komentare, osim ovih ljudi koji su bili na premijeri kojima se dopao film. Svi su nekako izašli radosni posle toga, što i jeste poenta tog žanra - romantična komedija. I onda je važno da se posle takvog filma izađeš sa nekim lepim osećanjem, rasterećen, veseo… I većina publike su se tako osećali, a to je naš najveći uspeh.

  • Kako teku pripreme za nastavak "Južnog vetra"? Spremaš li se?

- Pa, spremam se.

  • Kondiciono ili kako teku te pripreme?

- Malo razgovaramo i sa rediteljem i sa piscem. Bavimo se raznim elementima da bis e taj film opet desio. Za sada nemamo tačan plan kada ćemo da snimamo, opet zbog ove situacije ali nadamo se da će da se normalizuje uskoro pa čemo moći to. Ja ću da razmišljam da Baća da nešto novo, da možda ode još u tom pravcu u kom je krenuo. Možda u i izgledu...

Miodrag Radonjić Miodrag Radonjić, Južni vetar, Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje
  • Hoćeš li se ugojiti ili smršati?

- Pa, videćemo možda iznenadim publiku.

  • Šta je ono što ti nikad ne bih pristao da uradiš na filmu kada je lik Baće u pitanju?

- Ne bih pristao na ono šta Baća kao lik ne bi radio ...

Miodrag Radonjić Miodrag Radonjić, Foto: Nikola Tomić
  • Da li bi mogao da zamisliš Baću kao direktora neke poslovne firme u ovom sadašnjem vremenu?

- Pa, teško. Osim, ako ta firma nije neki paravan, pa je onda i Baća tu paravan.  Ali, ne bih se složio sa tim da Baća sada ide i čuva decu. To nije Baća.

Kompletan razgovor sa Miodragom pogledajte u videu na početku teksta, a dok gledate video ostanite u svojim kućama i pratite Telegraf.rs. Čuvajte sebe i druge!

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    23. april 2020 | 18:38

    Bikovicu puno postovanje ali meni je Baca najbolji lik u seriji..!

  • shms

    23. april 2020 | 19:50

    Ovaj je za Bikovića izmislio glumu !

  • Ivana Savić

    23. april 2020 | 18:10

    Прави Баћа из Миријева је на допу и ваља исти

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA