TV program: Veliki broj filmova koji će vam ulepšati ponedeljak veče. Koji ćete izabrati?

I opet - za svakoga po nešto...

  • 1
Jennifer Aniston Dženifer Aniston u "Nevolje sa Poli" / Printskrin: YouTube/faniston_almighty

Budući da policijski čas nastupa u 18h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 23. aprila, od 17h.

Pink Movies

17h "Miris žene" - Vikend Dana zahvalnosti u Njujorku. Pukovnik Frenk Slejd želi malo da uživa u životu: ukusna hrana, lepe žene, limuzine s livrejisanim šoferima i apartman u Valdorf Astoriji. Mladi Čarli Sims ga nevoljno prati u stopu stičuci usput neprocenjivo životno iskustvo.

CineStar Fantasy

18:05h "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra" - Godina je 52. pre nove ere. Egipat slavne Kleopatre, one s nosom, nalazi se pod rimskim carstvom. Još gore. Kleopatra je pod Cezarom. Tako bar on kaže... Iznervirana zbog Cezarovog sarkazma, ponosna kraljica predlaže opkladu: ako uspe usred pustinje da sagradi najraskošniju palatu za samo tri meseca.

23:30h "Susreti četvrte vrste" - Na udaljenoj Aljasci, građani tajanstveno nestaju još od 1960-ih. Uprkos brojnim istraživanjima FBI-ja, istina iza ovog fenomena nikada nije bila otkrivena – sve do sada. Snimajući terapije sa istraumiranim pacijentima, psiholog dr Ebigejl Tajler (Mila Jovović) slučajno otkriva zastrašujuća otkrića višestrukih žrtava koje tvrde da su ih oteli vanzemaljci i čiji iskazi imaju gotovo identične detalje.

TV 1000

18:20h "Van Helsing" - Gabrijel Van Helsing je beskrupulozni borac protiv čudovišta i nemani. Na poziv prelepe princeze Ane, on odlazi u Transilvaniju na konačni okršaj sa najvećim od svih mitskih zlotvora-grofom Drakulom.

21h "Kil Bil" - Priča prati Nevestu u osvetničkom napadu na četiri ubice koje su maskirale sve na njenom venčanju, a nju ostavili misleći da je mrtva. Kako ih Nevesta ubija jednog po jednog, sve je bliža svom krajnjem cilju - ubistvu svog bivšeg poslodavca Bila, čoveka koji je naručio njeno ubistvo.

23:10h "Kil Bil 2" - Nakon obračuna sa bivšim kolegama ubicama, Nevesta nastavlja da sprovodi pravdu na svoj način. Ona na svom spisku smrti ima da potraži još dva opasna igrača, pojuri ih, stigne i presudi im: Bada i El Drajver - pre nego što se okomi na svoj glavni cilj da ubije Bila.

HBO 2

19h "Spajdermen: Daleko od kuće" - Naš druželjubivi superheroj iz komšiluka odlučuje da ode sa najboljim prijateljima, Nedom, Em-Džej i ostatkom ekipe na odmor u Evropu. Međutim, Piterov plan da ne koristi superherojske moći na nekoliko nedelja ubrzo se menja, kada nevoljno pristane da pomogne Niku Fjuriju da razotkrije misteriju nekoliko napada elementarnih čudovišta.

22:45h "Loši momci" - Kad zaplenjeni heroin u vrednosti od 100 miliona dolara bude ukraden iz kase policije Majamija, detektivi Lauri i Barnet, najzloglasniji policajci Majamija, pozvani su da reše slucaj, pre nego što im FBI zatvori odeljenje.

HBO

20h "Mapetovci" - Na odmoru u Los Anđelesu, Volter, najveći obožavalac Mapetovaca na svetu, njegov brat Gari i Garijeva devojka Meri iz Smoltauna, SAD, otkrivaju zao plan naftaša Teksa Ričmana da sravni sa zemljom pozorište Mapetovaca i da upravo na tom mestu, na kome je nedavno otkrivena nafta, napravi bušotinu.

Pink Action

21h "Đangova osveta" - Radnja filma smeštena je na jug Sjedinjenih Američkih Država, dve godine pre građanskog rata. Džejmi Foks tumači ulogu Đanga, roba čija ga surova prošlost koju je doživeo s bivšim vlasnicima, dovodi u vezu sa lovcem na glave nemačkog porekla, dr Kingom Šulcom. Šulc je na tragu ubicama, braći Britl, i samo ga Đango može odvesti do njegovog plena.

HRT 2

21h "Karaula" - Priča je smeštena u 1987. godinu, na makedonsko - albanskoj granici, tačnije u osmatračnici tadašnje JNA. Vojnički život je poremećen neobičnim okolnostima. Uvek pripiti poručnik Safet Pašić saznaje da je dobio polnu zarazu i zbog toga odlaže povratak kući. Da bi prikrio neprijatnu situaciju, bez razloga proglašava vanredno stanje, tvrdeći da se albanska armija sprema da napadne SFRJ.

Prva Plus

22h "Nevolje sa Poli" - Ruben Fefer ima lep život i dobru karijeru zato što igra na sigurno. Pošto je najbolji procenjivač rizika za vodeće osiguravajuće društvo, Ruben je ekspert za minimalizovanje opasnosti - ništa ne rizikuje i ništa ne gubi, dok Poli Prins živi kao da igra na sreću.

CineStar Action

22:30h "Ekvilibrijum" - Stanovništvo je desetkovano zahvaljujući još jednom ratu. Novu naciju, Libriju, vodi veliki vođa - Otac. Uveren da ljudska osećanja i kreativnost upropaštavaju ljudsko društvo, Otac donosi odredbu po kojoj su zabranjeni izražavanje emocija i stvaralaštvo na polju umetnosti. Kazna za prekršioce je smrt.

CineStar TV

23:35h "Džon Vik" - Nakon iznenadne smrti voljene žene, Džon Vik dobija poslednji poklon od nje – štene bigla Dejzi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voleti. Usled niza nesrećnih okolnosti, Džon postaje nemilosrdni ubica i upušta se u borbu sa bivšim partnerom Vigom i njegovim vojnicima u kojoj možda niko neće preživeti.

FOX Movies

01:10h "Vulverin" - Logana, najprepoznatljivijeg lika iz sveta X-mena i stogodišnjeg mutanta poznatog kao Vulverin, namamili su u Japan koji nije posetio od Drugog svetskog rata, ali i u mračno carstvo jakuza i samuraja. Našavši se u bekstvu s tajanstvenom i prelepom naslednicom i prvi put se suočivši sa smrtnošću, Logan će se naći na fizičkoj i emotivnoj ivici – dalje nego što je ikad bio.

Nova TV

01:20h "Zečica na koledžu" - Ana Faris blista u ulozi Šeli Darlington, zečice iz Plejboja koja uči nespretno sestrinstvo o suprotnom polu – da bi otkrila da momci istinski vole ono iznutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA