≫ 

TV program: Šta da gledate na početku policijskog časa

Drama, triler ili komedija koja je polako prerasla u klasik

  • 1
Kradljivica knjiga "Kradljivica knjiga" / Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Policijski čas počinje danas u 18 časova i završava se u ponedeljak ujutru, a ko želi da ga prekrati ispred televizora, na TV kanalima naći će sledeće filmove.

Evo šta su za danas pripremili TV programi.

B92

21:00 "Ledeni čovek"

Istinita priča o Ričardu Kuklinskom, ozloglašenom plaćenom ubici i lovcu na ucenjene glave, koji je istovremeno bio i izuzetno posvećen porodici i prijateljima koji do momenta njegovog hapšenja nisu znali čime se zapravo bavi...

Ričard je u periodu od 1964. do 1986. godine, ubio preko sto ljudi. Za javnost ugledni građanin. Za porodicu predivan muž i otac. Za sve ostale, nemilosrdi ubica koji je svoj "posao" izvršavao profesionalno, a zbog odnosa prema žrtvama nazvan je "Ledeni".

FOX Movies

21:00 "Kradljivica knjiga"

Zasnovan na svetskom bestseleru, film “Kradljivica knjiga” pripoveda priču o Lizel, čudesnoj i hrabroj devojčici poslatoj u starateljsku porodicu u Nemačkoj tokom Drugog svetskog rata. Ona nauči da čita uz pomoć svoje porodice i Maksa, jevrejske izbeglice koga kriju ispod stepenica.

Za Lizel i Maksa, moć reči i mašte postaju jedino bekstvo od nasilja koje ih okružuje. “Kradljivica knjiga” je pozitivna životna priča o preživljavanju i snazi ljudskog duha.

Cinemania

21:00 "12 godina ropstva"

U Americi pre Građanskog rata, Solomon Nortup, slobodni crnac iz Njujorka, biva otet i prodat kao rob. Film "12 godina ropstva" baziran je da neverovatnoj, istinitoj priči jednog čoveka i njegovoj borbi za slobodu i opstanak.

Suočavajući se sa surovošću, oličenom u ozloglašenom vlasniku robova, kao i sa neočekivanom ljubaznošću, Solomon pokušava ne samo da ostane živ, već i da vrati svoje dostojanstvo.

TV1000

21:00 "Biti Džon Malkovič"

Pošto ga mnogi kritičari smatraju za najbolji film u 1999. godini, ova neverovatno maštovita komedija brzo prerasta u klasik.

Deprimiran zbog posla koji nema perspektivu i učmalog braka, Krejg Švorc iz osnova menja život kada slučajno otkrije portal koji vodi u um glumca Džona Malkoviča. Film ističe njegov zaista originalni humor, tako da sve više ljudi saznaje za portal.

CineStar Premiere 1

21:40 "Tajna svetionika"

Film se bazira  na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija  Flananskog ostrva. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj istoriji i koji stručnjaci nisu sasvim  uspeli da reše  sve do danas.

U januaru  1900.g., tri muškarca, koji su radili kao svetioničari na ostrvima Flannan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Uprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen.

Cinemax

20:00 "Majstor za torte"

Godine 1984, nakon glasanja u jednoj televizijskoj emisiji, grad Koping je proglašen “najdosadnijim mestom u Švedskoj”. Dok se ostatak zemlje smejao na račun dotičnog grada, u Kopingu je vladao haos. Hans Peterson je, najteže od svih, mogao da prihvati ovu uvredu prekrštenih ruku. On je osmislio plan da svima očita lekciju: Koping će napraviti najveću tortu u istoriji, čime će zaslužiti poštovanje celog sveta, zauvek.

HBO

21:55 "Udovice"

Film "Udovice“ je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Veronika (oskarovka Vajola Dejvis), Alis (Elizabeth Debicki), Linda (Mišel Rodrigez), i Bel (Sintija Erivo), preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zaveru kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA