≫ 

Objavljen nastavak horor serije "Peni Dredful": Dobrodošli u grad anđela

Magloviti i sivi viktorijanski London zamenio je sunčani Los Anđeles iz 1930-ih godina prošlog veka

  • 1
peni dredful Printskrin: Showtime

Prva epizoda serije "Peni Dredful: Grad anđela" objavljena je u petak, kao svojevrsni nastavak horora "Peni Dredful" ("Penny Dreadful"), u kome je glavnu ulogu igrala Eva Grin kao misteriozna Vanesa Ajvs.

Magloviti i sivi viktorijanski London zamenio je sunčani Los Anđeles iz 1930-ih godina prošlog veka, a zavodljivu Evu Natali Dormer (Mardžori iz "Igre prestola", En Bolen iz "Tjudorovih"). No, iako ovo na prvi pogled ne deluje kao nastavak serije koja se tri sezone vrtela na kanalu Showtime, treba imati na umu da je autor oba ostvarenja isti - Džon Logan, koji je svoj talenat da osveži dobro poznate priče strave i užasa ponovo ponudio ovoj TV mreži.

- Duhovni potomak originalne serije, "Peni Dredful: Grad anđela" počinje u Los Anđelesu 1938. godine, u vremenu i mestu koje je rastrzano socijalnim i političkim tenzijama. Kada jezivo ubistvo šokira grad, detektivi Tijago Vega i Luis Mičner nađu se u centru epske priče koja otkriva bogatu istoriju ovog grada: od izgradnje prvih puteva do drevnog meskičko-američkog folklora, sve do opasnih špijunskih akcija Trećeg rajha.

- Pre nego što shvati šta se dešava, Tijago i njegova porodica suočiće se sa moćnim silama koje prete da irazdvoje. "Peni Dredful: Grad anđela" kombinovaće natprirodne elemente sa zapaljivom političkom situacijom tog vremena - navodi se u opisu serije.

Prva epizoda sada može da se besplatno pogleda na SHO.com kanalu za registrovane korisnike, kao i na striming kanalima. Ona je objavljena dva dana ranije, a sav prihod od gledanja serije namenjen je poljuprivrednicima i njihovim porodicama koji su pogođeni epidemojom korona virusa, a koje, kako su rekli iz ove TV mreže "žive sličnim životom kao i porodica Vega".

via GIPHY

Inače, originalna serija"Peni Dredful" emitovala se od 2014. do 2016. godine, a iako je sve vreme imala naklonost kritičara, njen kvalitet nije mogla da prepozna brojna publika. Prekinuta je nakon samo tri sezone zbog male gledanosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    27. april 2020 | 07:40

    Moja omiljena serija, ali upravo radi Viktorijanske atmosfere i sa fenomenalnim glumcim,koji su bili predvođeni Evom Grin, tako da pogledacu,ali bojim se da vise to nije to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA