≫ 

Bred Pit imitirao omiljenog američkog imunologa: Trampu se ove šale nikako neće svideti

"Da, sledi mi otkaz", kazao je Fauči/Pit

  • 1

Snovi se ostvaruju, čak i ako sanjate Bred Pita. Samo nekoliko dana nakon što se američki lekar i imunolog dr Entoni Fauči našalio kako bi želeo da ga holivudska zvezda glumi, Bred Pit je imitirao ovog doktora u emisiji  "Saturday Night Live", koja se poslednih nedelja snima u kućnim varijantama.

- Prvo želeo bih da zahvalim svim starijim ženama u Americi koje su mi poslale inspirativne, ohrabrujuće, a ponekad i vrlo vizuelne mejlove - počeo je šalu Pit (56).

Bred Pit, Entoni Fauči Bred Pit kao Entoni Fauči / Printkskrin: Youtube/SNL

Zvezda filma "Bilo jednom u... Holivudu nastavio je da se sprda na račun Donalda Trampa i njegovih reakcija na korona virus, konkretno na izjavu da će lekari imatu vakcinu "relativno uskoro".

- Relativno uskoro je vrlo interesantna fraza. Relativno u odnosu na celu istoriju čovekčanstva. Naravno, u tom će slučaju vakcina stići vrlo brzo. Ali ako kažete prijatelju: "Stižem relativno uskoro", a onda se pojavite godinu i po dana kasnije, prijatelj će vam se naljutiti - kazao je on.

Govoreći o toj spornoj izjavi Trampa o lečenju dezinfekcionim sredstvima, on je prekrio oči dlanom i rekao: "Znam da ne bi trebalo da dodirujem lice".

- Da, sledi mi otkaz - kazao je Fauči/Pit.

Na kraju skeča Pit je skinuo periku i naočare i poslao važnu poruku.

via GIPHY

- A sada pravom dr Faučiju, hvala Vam za to što ste bili tako mirni i jasni u ovim nervoznim vremenima. I hvala vama, medicinskim radnicima, radnicima hitnih služi i vašim porodicama što ste na prvoj liniji fronta. A sada uživo, na neki način, širom Amerike, subota je veče - rekao je Pit.

Pitov skeč usledio je nekoliko nedelja nakon što je dr Fuači otkrio za CNN da bi želeo da ga holivudski zavodnik portretiše u "Saturday Night Live".

Inače, dr Entoni Fauči je direktor Nacionalnog instituta za zarazne bolesti i vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti, koji je svojim odnosom prema epidemiji korona virusa, ali i kritikom Bele kuće, prirastao za srce mnogom Amerikancima. Njegov lik se sada može i kupiti na čarapama, kolačima i šoljicama za kafu.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    27. april 2020 | 01:22

    Uvek se pitam kako takav cirkusant moze postati predsednik. Bilo cega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA