TV program za utorak veče: Velika ponuda domaćih i stranih filmova. Koji ćete izabrati?

Evo koja ostvarenja televizijski kanali nude za večeras...

  • 0
Power rangers Moćni rendžeri (2017) / Printskrin: YouTube/Lionsgate Movies

Budući da policijski čas nastupa u 18h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 28. aprila, od 17h.

Pink Movies

17h "Neženja" - Džimi ima 29 godina. Nakon mnogih godina razuzdanog života i brojnih devojaka, prvi put u životu je u vezi sa ženom pored koje bi želeo da se smiri. Konačno skuplja hraborst i prosi svoju devojku En. Međutim, ne baš uspešna prosidba, završava se Eninim odbijanjem braka.

21h "Titanik" - U potrazi za predmetima i draguljima sa Titanika, lovac na blago Brak Lovet, pronalazi crtež mlade žene koja na sebi ima samo skupocenu ogrlicu. Sto dve godine stara Rouz otkriva da je ona devojka sa portreta i biva pozvana na olupinu davno potopljenog broda da bi ispričala priču o ogrlici i svom boravku na Titaniku.

HBO 2

17:15h "Zaleđeno kraljevstvo" - Neustrašiva i optimistična Ana kreće u epski pohod – udružuje se sa krupnim pustolovom Kristofom i njegovim odanim irvasom Svenom kako bi pronašla svoju sestru Elsu, zbog čijih je ledenih moći carstvo Arendele zahvatila večita zima.

19h" Knjiga o džungli" - Mogli je dete koje je odgajila porodica vukova. On shvata da više nije dobrodošao u džungli kad strašni tigar Šir Kan, kome je čovek naneo ozbiljan ožiljak, obećava da će uništiti svakoga koga bude smatrao pretnjom.

CineStar Premiere 1

17:30h "Moćni rendžeri" - Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju da postanu neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Ejndžel Grouv zajedno sa svetom na ivici uništenja jer mu preti invazija vanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu da spase Zemlju od propasti. Da bi uspeli u tome moraju da preovladaju svoje lične probleme pre nego što bude prekasno, i da se udruže kao Moćni rendžeri.

Pink Film

18h "Tajvanska kanasta" - Četrdesetogodišnji nezaposleni arhitekta zaokupljen je izradom mrdalica, suludih pokretnih skulptura koje niko osim njega ne shvata ozbiljno. Kao takav, potpuno odgovara grupi sumnjivih tipova koji ga polako asimiliraju.

CineStarFantasy

18:30h "Solomon Kejn" - Kapetan Solomon Kejn je brutalno efikasna mašina za ubijanje iz 16. veka. Naoružan je unikatnim pištoljima, mačetom i dugim šiljatim mačem, i zajedno sa svojim ljudima seje krvoproliće dok se bori za Englesku u ratovima na svim kontinentima.

Cinemax 2

20:30h "Mrtav čovek hoda" - Metju Ponselet je nakon ubistva dvoje mladih ljubavnika zatvoren i osuđen na smrt. Sestra Helen prihvata njegov poziv u pomoć i postaje duhovni savetnik psihološki nestabilnog, pokvarenog čoveka kom želi da pomogne da pronađe put do spasenja.

FOX Movies

21h "Transporter 2" - Frenk Martin je najbolji u svom poslu. Bivši specijalac radi kao unajmljeni 'transporter' koji prevozi ljudsku ili bilo kakvu robu. Vrlo jednostavno: on isporuči...

00:45h "Jovanka Orleanka" - Godina je 1420. Engleska i Francuska su u ratu koji se, s kraćim prekidima, vodi od 1337. godine… Zahvaljujući superiornoj taktici i bolje organizovanoj vojsci, Englezi su postupno proširili teritoriju i sada, ne samo da drže pola Francuske, već imaju i ozbiljne izglede da preuzmu francusku krunu.

O2

21h "Sereniti" - Radnja je smeštena 500 godina u budućnost i događa se na teretnom brodu Sereniti. Kapetan Malkolm Rejnolds je prekaljeni veteran galaktičkog rata, koji preživljava sitnim krijumčarenjem svojim brodom Sereniti. Kad Mal na brod primi dvoje novih putnika, za njega počinje avantura o kojoj nije ni sanjao.

TV 1000

22:50h "Trka smrti" - Pravila Trke smrti su jednostavna: pobedi u pet disciplina i slobodan si. Ako izgubiš, zgažen si preko interneta. Džejson Stejtam predvodi glumačku ekipu u ovom visokooktanskom akcionom trileru o post-industrijskoj pustoši sutrašnjice, prikazanoj kroz najbrutalniji sportski događaj u istoriji.

Cinemania

23:10h "Kartagina" - Mjuriel je lepa, slobodoumna žena koja je nakon užasne nesreće ostala vezana za krevet. Leo je pijanica, propali sredovečni bokser. Bez ikakvih kvalifikacija, očajnički tragajući za poslom, javlja se kod Mjuriel koja ga, uprkos zdravom razumu, zapošljava da joj kuva i brine se o njoj.

Cinemax

00:25h "Desperado" - Muzičar, poznat kao Marijači, dolazi u pospani meksički gradić u potrazi za nemilosrdnim Bučom, zloglasnim dilerom droge, čovekom odgovornim za smrt njegove devojke.

Prva

01:00h "Živeti kao sav normalan svet" - Radoš, maturant iz provincije, dolazi vozom u Beograd i upisuje se na odsek kompozicije na Muzičkoj akademiji, pun ideja i rešen da pravi muziku za čovečanstvo. Na klasi je sa još tri devojke, koje vremenom, uz klavir prolaze i kroz profesorove ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA