≫ 

TV program za sredu veče: "Formula uspeha", "Anabel", "Potomci"... Izbor je vaš

Evo koja ostvarenja televizijski kanali nude za večeras...

  • 1
Brad Pitt Bred Pit u filmu "Formula uspeha" / Printskrin: YouTube/Movieclips Trailers

Budući da policijski čas nastupa u 18h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 29. aprila, od 17h.

Pink Action

17h "Otmica u metrou" - Volter Garber je dispečer njujorške podzemne železnice, čiji se uobičajeni dan pretvara u potpuni haos nakon neverovatnog zločina: otmice podzemne železnice. Rajder, organizator čitave otmice i vođa teško naoružane četvoročlane bande, preti da će pogubiti putnike u podzemnoj ako se u roku od jednog sata ne isplati značajna suma na ime otkupa.

CineStar Action

18h "Odmetnice" - Meksiko 1888. godine. Jedna je neugledna devojka sa sela, sanjar i idealista, a druga obrazovana naslednica i realista analitičkog uma. Velike međusobne razlike ih ne sprečavaju da kao fantastičan duo seksi plajčkašica banki, dođu do pravde i osvete, tako što će nadvladati beskrupuloznog bankara koji teroriše grad.

CineStar Premiere 2

18:50h "Duh u oklopu" - Baziran je na međunarodno priznatom SF japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kog je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Radnja je smeštena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamenivši pojedine svoje delove tela ugrađenim implantatima.

HBO 2

19h "Formula uspeha" - Bred Pit igra Bilija Bina, generalnog menadžere “Oklend Ejza”, koji pokušava da sastavi tim i doživljava proviđenje: Sve konvencionalno znanje o bejzbolu je pogrešno. Prisiljen da sa ograničenim sredstvima stvori novi tim, Bin će morati da nadmudri bogatije klubove.

Cinemax

20h" Čikago" - Roksi sanja o karijeri pevačice i plesačice, ali joj to nikako ne polazi za rukom već duže vreme. Ona se divi velikoj zvezdi Velmi, koja je uhapšena zbog dvostrukog ubistva sestre i muža. I Roksi će počiniti ubistvo ljubavnika mesec dana kasnije, tako da obe odlaze u zatvor. Jedini koji ih može spasiti je uspešan i šarmantan advokat Bili Flin, koji ne ume da izgubi parnicu i uvek je siguran u sebe.

CineStar Fantasy

20:45h "Asteriks i Obeliks protiv Cezara" - Kada rimski sakupljač poreza Klaudijus Inkoroptus ne dobije novac od gala, Julije Caesar dolazi kako bi pronašao razloge zbog kojih to seoce još uvek odoleva njegovoj imperiji.

FOX Life

21h "Služavke" - Tri veoma različite i izuzetne žene iz Misisipija u toku 1960-ih godina formiraju neočekivano prijateljstvo oko tajnog projekta koji će razbiti društvena pravila i ugroziti njihove živote.

FOX Movies

21h" Transporter 3" - Frenk Martin je prisiljen da transportuje Valentinu, kidnapovanu kći Leonida Vasiljeva, direktora ukrajinske Agencije za zaštitu sredine, od Marselja, preko Štutgarta i Budimpešte, sve do Odese na Crnom moru...

RTS 1

21:05h "Hajde da se volimo" - Priča o popularnoj pevačici zvanoj Lepa Brena i njenom orkestru Slatki greh, kao i o njihovim doživljajima na jednoj od mnogobrojnih turneja po Jugoslaviji.

HBO

22:30h "Anabel" - Džon je našao savršen poklon za svoju trudnu suprugu, Miju – prelepu, retku starinsku lutku u beloj venčanici. Ali Mijino oduševljenje lutkom Anabel ne traje dugo. Jedne stravične noći, njihovu kuću napadaju članovi satanističke sekte...

Pink Movies

23h "Potomci" - Met King, suprug i otac dve kćerke, mora da preispita svoju prošlost i donese odluke u vezi sa budućnošću u trenutku kad je njegova supruga ozbiljno povređena u brodskoj nesreći kod Vaikikija. Na čudan način pokušava da izgladi odnos sa kćerkama – desetogodišnjom drskom Skoti i sedamnaestogodišnjom Aleksandrom – kolebajući se da li da proda porodičnu zemlju koju je nasledio od havajskih vladara i misionara.

TV 1000

00:40h "Egzorcist: Početak" - Otac Lankester Merin misli da je bacio brz pogled na lice Zla. Nakon Drugog svetskog rata, Merina nemilosrdno proganjaju sećanja na zločine neizrecive brutalnosti izvršenih nad nedužnim ljudima u njegovoj parohiji za vreme rata. Probudivši se iz horora koji je video, misleći da ga je vera u bližnjeg svoga i vera u Svemoćnog napustila, on više ne može za sebe reći da je božji čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA