TV program za četvrtak veče: Veliki izbor slavnih filmova svetske produkcije

Evo koja ostvarenja televizijski kanali nude za večeras...

  • 1
Black Hawk Down Džoš Hartnet u "Pad crnog jastreba" (2001) / Printskrin: YouTube/Movieclips Classic Trailers

Budući da policijski čas nastupa u 18h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 30. aprila, od 17h.

Cinemax 2

17h "Groznica subotnje večeri" - Jednom nedeljno nakon napornog rada u prodavnici boja Toni nabacuje na sebe neizbežnu Brut kolonjsku vodu, oblači cvetnu košulju, belo disko odelo i cipele za ples, ritualno se spremajući za Groznicu subotnje večeri. Pod uticajem njegove plesne partnerke i starijeg brata, razočaranog sveštenika bez iluzija, Toni počinje da preispituje svoj način života i svu ograničenost svojih životnih šansi.

22:15h "Drakula" - Mladi advokat Džonatan Hraker pristaje da dođe u sumorno selo u istočnoj Evropi, gde biva zarobljen u zamku grofa Drakule. Inspirisan fotografijom Džonatanove verenice Mine, vampir stiže u London, i u želji da je zavede, on sprovodi pustoš i teror.

Pink Action

17h "Mobilni" -  Kidnapovana pod pretnjom oružjem i zaključana na skrivenom tavanu, Džesika moli Rajana da pozove pomoć pre nego što se njeni kidnaperi vrate i ubiju je. Ne znajući gde se ona nalazi, a sa baterijom u telefonu na izdisaju, Rajan je uvučen u nemilosrdnu jurnjavu visokog rizika kroz svet laži i ubistava, u ovom napetom trileru koji podiže adrenalin...

HBO

17:15h "Zatura" - Nakon što njihov otac ode na posao, ostavljajući ih pod nadzorom starije sestre, svađalački nastrojena braća Deni (6) i Volter (10) bivaju odbačena daleko u svemir dok igraju tajanstvenu igru koju su pronašli u podrumu svoje kuće.

Cinemax

17:45h "Nemoguća misija: Protokol duh" - Nakon što je krivica za napad na Kremlj prišivena njima, operativac Snaga nemogućih misija (SNM) Itan Hant zajedno sa ostatkom agencije je prokazan, sve dok predsednik ne inicira Protokol duh. Bez bilo kakvih resursa ili podrške, Itan mora da nađe način da opere ljagu sa imena agencije i da spreči još jedan napad.

23:30h "Sav taj džez" - Džo Gideon je talentovani koreograf koji priprema svoju najnoviji brodvejski mjuzikl. Da bi u tome uspeo radi dvadeset sati dnevno, konzumirajući amfetamine i dovodeći svoju plesnu trupu na rub iscrpljenosti.

FOX Movies

18h "Dok si ti spavao" - Lusi prodaje karte za podzemnu železnicu. Potajno je zaljubljena u Pitera koji svakodnevno dolazi na njen šalter. Jednoga dana Pitera napadaju lopovi i ostavljaju ga na šinama. Lusi ga spasava od sigurne smrti. Nevolje nastaju kada Pitera, koji je u komi u bolnici, posete roditelji i na osnovu jednog Lusinog komentara zaključe da mu je ona verenica. I ne samo to, njih dvoje smatraju da je Lusi neodoljiva, prava devojka za njihovog sina.

TV 1000

19h" Dečak u prugastoj pidžami" - Očima osmogodišnjeg dečaka, u mnogome zaštićenog od realnosti Drugog svetskog rata, postajemo svedoci zabranjenog prijateljstva koje nastaje između Bruna, sina nacističkog zapovednika i Šmuela, jevrejskog dečaka, zatvorenog u koncentracionom logoru.

21h "Pad crnog jastreba" - Akciona ratna drama bazirana na najprodavanijoj knjizi o pogubnoj misiji u Somaliji 1993. godine gde je više od 100 vojnih rendžera, 123. elitne jedinice, spušteno iz aviona u glavni grad Mogadišu kako bi uhvatili dva somalijska poručnika neformalnih vojnih grupa.

Pink 2

20h "Mažestik" - Nova ljubav. Novi grad. Piter Eplton se ludo provodi... živeći tuđi život. Od režisera Frenka Darabonta, "Mažestik" je istovremeno i ljubavna, i priča o čovekovom otkrivanju sopstvenog integriteta. Džim Keri igra Pitera, holivudskog scenaristu koji se zatiče u malenom Losonu, u Kaliforniji, sa pamćenjem izbrisanim saobraćajnom nesrećom.

RTV 1

20:25h "Hitler - poslednji dani" - U ovoj istorijskoj drami prikazani su poslednji dani vladavine Adolfa Hitlera, i to iz ugla devojke koja je radila u njegovoj službi.

RTS 1

21h "Pljačka Trećeg rajha" - Ova komedija rađena je po motivima istinitog događaja, prema scenariju Miodraga Andrića, poznatijeg kao Ljuba Moljac. Radnja je smeštena u 1941. godinu, u vreme kada je Hitler počeo da osvaja Evropu. U Beograd dolaze najbolji obijači i falsifikatori, a među njima i Glavonja (Dragan Nikolić) i Kalauz (Nikola Đuričko), koji su znani su policiji širom Evrope.

CineStar TV

21h "Kloi" - Kada Katarina, uspešna doktorka, počne da sumnja u vernost svog supruga, odlučuje da svoje sumnje odagna uz pomoć privlačne mlade žene, Kloi. Uhvaćena u mrežu seksualnih želja, Katarina shvata da je na dobrom putu da sebe i svoju porodicu stavi u veliku opasnost.

Cinemania

21h "Osam minuta" - Pilot borbenog aviona, kapetan Kolter Stivens se budi u telu nepoznatog čoveka i otkriva da je učesnik u misiji pronalaženja bombaša u jednom vozu čikaške železnice.

Pink Film

22:45h "Nacionalna klasa" - Mladić iz predgrađa, automobilski trkač u nacionalnoj klasi, u skladu sa svojom strašću važi i za velikog ljubavnika. Ali nije u skladu sa njegovim ambicijama da i dalje vozi u nacionalnoj klasi.

HBO 2

23:55h "Talentovani gospodin Ripli" - Biti mlad i bogat u suncanoj i romanticnoj Italiji. To je život za kojim Tom Ripli žudi, a koji Diki Grinlif vec ima. Riplija angažuje Dikijev bogati otac da iz Italije dovede njegovog sina, plejboja. Po dolasku, Riplija je odmah očarao Dikijev nacin života: prelepa vila, luksuzni hoteli, ludi provodi u Rimu i lepa Amerikanka koja kompletira ljubavni trougao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    30. april 2020 | 16:20

    Pa ima li šta iz dvadeset prvog veka? Jeli neko nešto postavio na filmsko platno a da nije neki rimejk iz skorašnje prošlosti. Izvinjavam se, mi Srbi najviše volimo da nas podsećaju na prošlost jer sadašnjost nije adekvatna forma pred ulazak u nesigurnu budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA