≫ 

Nove serije u maju vode nas u stari Holivud, virtuelnu stvarnost i postapokalipsu

Pogledajte šta striming servisi nude ovog meseca

  • 1
filmovi Nove serije u maju / Foto: Promo

Dok će publika širom sveta još pričekati povratak u bioskope, naročito kako bi u njima gledala sveža filmska ostvarenja, nove serije nisu odlagane. Šta više, dok epidemija i policijski čas još traju, TV program je naročito gledan, a raspored za maj uveliko je izašao.

Evo koje nove serije stižu ovog meseca:

1.maj

"Upload" (Amazon Prime Video)

U bliskoj budućnosti ljude koji su u komi ili samrti moguće je "otpremiti" u virtuelnu stvarnost. U luksuznoj firmi "Pogled na jezero", koja nudi takav tip digitalnog "života posle smrti" radi Nora. Njen život se menja kada Nejtan, programer i partiboj, slupa svoj auto i upadne u komu, a njegova devojka ga "otpremi" u Norinu virtuelnu stvarnost.

"Holivud" ("Hollywood", Netflix)

U svetu koji se ubrzano gradi nakon Drugog svetskog rata, grupa ambicioznih filmadžija i glumaca učiniće sve da ostvari svoje snove o šoubiznisu.

17. maj

"Ledolomac" ("Snowpiercer", TNT)

Sedam godina nakon što je planeta postala zaleđena pustoš, ostatak čovečanstva živi u vozu koji se neprestano kreće. Ukupno 1001 vagon kruži oko sveta. No, ono što i dalje nije izumrlo jesu klasne borbe, socijalna nejednakos i političke igre. Serija je bazirana na cenjenim grafičkim romanima i istoimenom filmu iz 2013. godine.

18. maj

"Zvezdana devojka" ("Stargirl", DC Universe/The CW)

Srednojškolka Kortni Vitmor inspirisala je grupu mladih heroja da zaustave negativce iz prošlosti. Ova nova serija ponovo će obraditi DC temu, kao i prvi tim superheroja - Američku ligu pravde, ali na (kako obećavaju tvorci drame) krajnje neočekivan način.

29. maj 

"Svemirska vojska" ("Space Force", Netflix)

Odlikovani general udružiće se sa ekscentričnim naučnikom kako bi američkim odrabrambenim snagama otvorio sasvim novo polje delovanja - svemirsku vojsku.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    4. maj 2020 | 01:14

    Što manje serija tipa "Game of thrones" a što više serija tipa "Entourage", "Zero,Zero,Zero", "Tschernobyl", "Snowfall" i ja sam srećan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA