≫ 

Lebron Džejms otkrio naslov drugog dela filma "Svemirski basket": Igraće glavnu ulogu

U bioskope stiže iduće godine

  • 1
Lebron Džejms Lebron Džejms / Foto: Tanjug/AP

Tačno 25 godina od filma "Svemirski basket" ("Space Jam"), koji je u jedan film stavio Majkla Džordana, Duška Dugouška, Patka Daču i ostale likove iz Šašave družine, stiže nastavak ovog filma, u kome će glavnu ulogu igrati Lebron Džejms.

Košarkaška zvezda otkrio je da će se drugi deo filma zvati "Svemirski basket: Novo nasleđe" ("Space Jam: A New Legacy"), a u bioskope stiže iduđe godine.

via GIPHY

Pored Džejmsa, u filmu će se pojaviti i NBA igrači Damjan Lilard, Entoni Dejvis i Klej Tompson, kao i košarkašice WNBA Dajana Torasi i sestre Neka i Šenej Ogvumike. Naravno, očekuje se da im se na parketu priključi čitava plejada likova iz Šašave družine.

Režiju će potpisati Terens Nens, poznat po HBO ostvarenju "Random Acts of Flyness", dok će se produkcijom pozabaviti Rajan Kugler, reditelj popularnog "Crnog pantera".

Podsetimo, "Svemirski basket" objavljen je 1996. godine i brzo postao planetarni filmski hit. Prati bivšu NBA super zvezdu Majkla Džordana, koji se oprostio od aktivnog igranja košarke da bi započeo karijeru profesionalnog igrača bejzbola.

U međuvremenu, gospodin Svakhamer, vlasnik vanzemaljskog luna parka „Moron planina“, traži nove atrakcije za svoj propadajući luna park. Svakhamer šalje svoje sluge da zarobi Šašavu družinu, koja živi ispod površine zemlje. Pošto vanzemaljci nisu mnogo visoki, Šašava družina izaziva vanzemaljce na košarkašku utakmicu.

via GIPHY

Da bi se pripremili za utakmicu, vanzemaljci se vraćaju na površinu Zemlje i kradu talente Čarlsa Barklija, Patrika Juinga, Magsija Bougsa, Larija Džonsona i Šona Bredlija ušavši u tela košarkaša i oduzimajući im njihove veštine. Vanzemaljci su iskoristili ukradene talente da se transformišu u džinovska stvorenja koje Šašava družina ne može sama da pobedi.

Zbog toga Šašava družina regrutuje nevoljnog Majkla Džordana i njegovog trapavog i priglupog asistenta Stena Podolaka.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA