≫ 

TV program za četvrtak veče: Velika ponuda filmova svetske produkcije. Koji ćete izabrati?

Evo koja ostvarenja televizijski kanali nude za večeras...

  • 1
Inglorious Basterds "Prokletnici", Kventin Tarantino / Foto: Promo

Potrudili smo se da izdvojimo zabavne filmove sa programa većeg broja kanala. Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 7. maja, od 17h.

Cinemax 2

17h "Američka lepota" - Lester i Kerolin su, sa strane posmatrano, savršen bračni par koji živi idilično sa jednom kćerkom, tinejdžerkom. Imaju odlične poslove, prelepu kuću u mirnom delu grada i sjajan komšiluk, ali otuđene međusobne odnose.

19h "Mrak film" - U ovoj parodiji na serijale filmova poput "Znam šta ste radili prošlog leta" i "Vrisak", tinejdžeri, među kojima je ne naročito pametna Bafi, njena najbolja drugarica Brenda, Šorti, fudbaler Rej, brbljivac Greg, Bobi i njegova devojka Sindi, postali su meta ubici koji želi da im se osveti jer su slučajno ubili čoveka u saobraćajnoj nesreći.

CineStar TV

17:30h "Igre gladi" - U surovom svetu budućnosti televizija je sve. Rijaliti caruje, a Kapitol priređuje ultimativni šou u kome 24 izabrana tinejdžera iz 12 provincija moraju da se bore na smrt jedan protiv drugog.

FOX Movies

18:15h "Luda braća" - Dvojica razmaženih momaka žive svako sa svojim samohranim roditeljem. Njihovi roditelji će se zaljubiti jedno u drugo, čime će momci postati braća.

TV 1000

18:30h "San letnje noći" - Radnja Šekspirove interpretacije "Sna letnje noći" premeštena je u Toskanu na prelasku u XX vek, dok se, kako smrtnici tako i vilinska bića, suočavaju sa bezbrojnim ljubavnim problemima. Vojvoda Tezej sprema se za venčanje sa Hipolitom, i deli savete Egeju.

22:50h "Prokletnici" - U toku prve godine nemačke okupacije Francuske, porodicu Šošane Drajfus pogubio je nacistički pukovnik Hans Landa. Šošana jedva uspeva da preživi i pobegne u Pariz gde uzima novi identitet predstavljajući se kao vlasnik i operater bioskopa.

HBO 2

19h "Dambo" - Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou.

Pink Action

19h "Top gan" - Gore, visoko, sa najboljima, Maverik je zgodan pilot. Kada se njegov avion susretne sa drugim avionom, 'Migom', iznad Persijskog zaliva njegov pomoćnik se zaledi od užasa. Ostavši skoro bez goriva, Maverik uspeva da ga izmanevriše do nosača aviona. Posle ovog incidenta on biva poslat u Top Gun Nautičko-avijatičarsku školu.

Prva Plus

20h "Četiri venčanja i sahrana" - Čarls, šarmantni trapavko, na engleskom seoskom venčanju upoznaje predivnu Amerikanku Keri. Na sledećem venčanju, tri meseca kasnije, zaljubljuje se u nju, ali nade naglo splasnu kada ona saopšti da je verena.

Diva

22h "Deveruše" - Talentovana komičarka, Kristen Vig, napisala je scenario i glumi u ovoj komediji nominovanoj za Oskara. Film govori o najboljoj mladinoj drugarici, pozvanoj da bude deveruša, koja se iznenada suočava sa glavnom deverušom, ženom koja očigledno želi da preuzme njenu ulogu, kao i status najbolje prijateljice.

Cinemax

00:00h "Bilo jednom na Divljem zapadu" - Bret MekKejn priprema dobrodošlicu svojoj novoj ženi. Ali, njega i njegovo troje dece ubijaju desperadosi pre njenog dolaska. Kad ona stiže, pored tragedije koju zatiče, čeka je još mnogo problema… Mora da se izbori s pokušajima da preko njenog imanja prođe pruga.

Pink Film

00:30h "Poslednji krug u Monci" - Priča o autsajderu koji je sedam godina proveo u zatvoru zbog pljačke. Večiti pobunjenik, nezadovoljan sistemom i ljudima koji ga okružuju, želi da uspostavi put sopstvene pravde. Kao član beogradske mafije, posle još jedne neuspešne pljačke, zbog izdaje, ponovo je u zatvoru...

CineStar Action

01:30h "Šangaj" - Četiri meseca pre napada na Perl Harbor američki mornarički obaveštajni oficir odlazi u korumpirani Šangaj, koji su okupirali Japanci, i saznaje da je njegov prijatelj ubijen. Rešen je da sazna zašto se ubistvo dogodilo i ko je za to odgovoran. U toku istrage se zaljubljuje i otkriva da je njegov prijatelj upleten u veliku zaveru koju krije njegova sopstvena vlada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    7. maj 2020 | 17:10

    Zali boze filmskog programa kablovske! Filmovi se vrte na svim kanalima mesecima unazad i repriziraju po 100 puta! Pretplate visoke,program nikakav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA