≫ 

"Normal people" je serija sa najviše erotskih scena trenutno na TV-u: Prevazišla je čak i "Versaj"

Od 12 epizoda čitava jedna protekla je u uzdisajima

  • 1
Normalni ljudi Foto: Hulu Original

Pre pet godina britanska, a potom i svetska publika šokirano je gledala golišave glumice i glumce u seriji "Versaj". Još veću prašinu podigle su erotske scene iz tinejdžerske drame "Euforija", tim pre što je serija bila namenena vrlo mladoj publici, ali "Normalni ljudi" su ove godine otišli korak dalje. 

U Hulu seriji koja se u originalu zove "Normal people" skoro nijedna epizoda nije mogla da protekne, a da se u njoj ne nađu scene snimljene u krevetu.

Tačnije, 41 minut "ljubavnih scena" u seriji od 12 epizoda - što znači da je jedna cela epizoda samo uzdisanje glavnih i sporednih junaka!

Tabloid "San" je objavio ovu računicu (koristeći štopericu, verovatno), te takođe izračunao da je 12 odsto serije proteklo na prikazivanje "ljubljenja, maženja, odnosa i predigre".

Serija je na striming kanalima "skinuta" 23 miliona puta dosada. Bazirana je na istoimenom romanu Sali Runi, a kritičari je hvale zbog toga što je bez tabua i "uobičajenih šminkanja" pristupila temi seksualnosti na televiziji.

- Scenaristi su želeli da ostanu verni knjizi, a to uključuje mnogo seksa. Želeli su, ipak, da ga prikažu na graciozan način, te je trener intime bio prisutan na setu kako bi se glumci osećali opušteno - rekao je izvor blizak produkciji, prenose britanski mediji.

U centru zbivanja nalazi se burna veza izmeđa Konela, tinejdžera iz radničke klase, i bogate Marijane u malom gradu u Irskoj. Konel je popularan, zgodan i veoma inteligentan, a dok je Marijana mnogima odbojna, ali jedna pametna devojka. Konelova majka radi kao čistačica Marijanine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA