Inspirisao ga je najgori "Betmen" film: Patinson objasnio zašto je prihvatio ulogu Mračnog viteza

"Pre nekoliko dana sam gledao snimanje filma "Betmen i Robin". Čak je i tada Džordž Kluni bio zabrinut time što je lik već više puta predstavljen..."

  • 0
Robert Patison Betmen Betmen Roberta Patinsona / Printskrin: Twitter/@mattreevesLA

Jedna od najizazovnijih uloga za holivudskog glumca je, svakako, Betmen. Lik je neizostavni deo pop kulture već 80 godina i na velikom i malom platnu su ga prikazali mnogi glumci, među kojima su Adam Vest, Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni, Kristijan Bejl, Ben Aflek...

Sad je već naširoko poznato da će je ova uloga pripala i Robertu Patinstonu, koji je u potpunosti svestan tereta koji je prihvatio, jer se mora potruditi i da njegovo tumačenje ostavi pečat u istoriji kinematografije.

Betmen, Betmobil Foto: MATT REEVES/WARNER BROS/Twiiter/Matt Reeves

- Sviđa mi se činjenica da već postoji mnogo dobrih prikaza Betmena, ali su svi, logično, bili različiti – izjavio je Patinson u intervjuu za GQ magazin i dodao:

- Pre nekoliko dana sam gledao snimanje filma "Betmen i Robin". Čak je i tada Džordž Kluni bio zabrinut time što je lik već više puta predstavljen. Da podsetimo, to se desilo 1997. godine, a posle toga su Betmena igrali i Kristijan Bejl i Ben Aflek. Pomislio sam, mnogo je zabavno što je toliko materijala već pokriveno. Zanimljivo mi je sama pomisao – gde sam ja u svemu tome?

- Sviđa mi se što ću dati i svoj pečat. Postoji samo nekoliko stvari u životu čoveka za koje zaista možete biti strastveni. Iščekivanje daje energiju. Ne znam... Mislim da vas to čini nekako začinjenim – istakao je Patinson.

Posle ovih navoda, mnogo obožavaoca kultnog strip junaka sad iščekuje kako će se Patinson pokazati. Pored Patinsona, u filmu će se pojaviti i Zoi Kravic, Kolin Farel, Pol Dejno i drugi.

Robert Patinson Foto: Tanjug/AP

Trejler za "Betmena" još nije objavljen, ali je premijera zakazana za 1. oktobar 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA