Zavrteće vam se od cifre: Koliko je koštalo snimanje poslednjeg nastavka o najpoznatijem agentu 007

Poslednji nastavak o Bondu je čak 216 puta skuplji od prvog, ikada snimljenog filma o ovom tajnom agentu

  • 3
Nije vreme za umiranje Danijel Krejg, Foto: Promo

Novi film i ujedno poslednji nastavak o najpoznatijem tajnom agentu na svetu, Džejmsu Bondu, pod nazivom "No Time To Die", najskuplji je film iz tog serijala ikada.

Zvaničan budžet koji je bio obezbeđena za snimanje "No time to die" je neverovatnih 200 miliona funti, prenosi "Dejli mejl".

No, zapravo pravi budžet je za četvrtinu veći i iznosi čak 250 miliona, samo što je britanska vlada odobrila poresku olakšicu za filmadžije i time im sa budžeta "skinula" 50 miliona.

Poređenja radi, prethodni filmovi iz ovog serijala, gde je glavnu ulogu tumačio Danijel Krejg,  koštali su između 100 i 180 miliona funti.

I kada se sve proračuna, dolazi se do zaključka da je poslednji nastavak o Bondu čak 216 puta skuplji od prvog ikada snimljenog filma o ovom tajnom agentu, "Dr No" iz 1962, koji je koštao svega oko 860.000 funti.

Podsetimo, film "No Time To Die" je 25. ostvarenje o Džejmsu Bondu. Ovo će biti poslednji put da će se u ulozi agenta 007 Danijel Krejg.

Premijera novog filma o Džejmsu Bond pod nazivom "No Time To Die", koja je trebalo da bude u aprilu 2020. godine, odložena je zbog bojazni od korona virusa. Umesto u aprilu, premijera filma "No Time To Die" pomerena je za novembar ove godine, a u nastavku teksta pogledajte trejler za poslednji nastavak o Bondu.

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA