≫ 

Zvanično: Dejvid Arket se vraća u „Vrisak 5“. Da li će to biti slučaj i sa Kortni Koks i Nev Kembel?

Arket je zvanično prvi potvrđeni iz originalne postave filma „Vrisak“ iz 1996. godine

  • 0
David Arquette, Scream 2 Dejvid Arket u filmu "Vrisak 2" / Printskrin: YouTube/Miramax

Zamenika šefa policije, Djuia Rajlija, ponovo ćemo gledati u nastavku horor franšize Vrisak, jer je kuća Spyglass Media Group danas potvrdila da će se glumac Dejvid Arket pojaviti u Vrisak 5, piše Collider.

Nedavno smo prenosili vest da je i Nev Kembel, koja je glumila heroinu Sidni Preskot u prethodna 4 filma, u pregovorima za povratak, ali da to još nije sigurno.

Arket je zvanično prvi potvrđeni iz originalne postave filma „Vrisak“ iz 1996. godine. Obožavaoci se nadaju da će ih i Kortni Koks, koja je tumačila novinarku Gejl Veders, obradovati sa informacijom o njenom povratku u franšizu.

- Oduševljen sam što ću ponovo igrati Djuija i ponovo videti moju „Vrisak“ porodicu, staru i novu. „Vrisak“ predstavlja veliki deo mog života i, zajedno sa obožavaocima iščekujem nastavak nasleđa Vesa Krejvena – izjavio je Arket.

Zamenik policije Rajli je igrao jednu od ključnih uloga u raskrinkavanju serijskog ubice Ghostface-a u prethodna četiri filma. Budući da je režiser Ves Krejven preminuo 2015. godine, njegovu ulogu će preuzeti Met Betineli-Olpin i Tajler Gilet, autori prošlogodišnjeg horor hita Ready or Not, dok su Džejms Vanderbilt (Murder Mystery) i Gaj Basik (Castle Rock) napisali scenario.

Snimanje „Vriska 5“ će početi ove godine u Vilmingtonu u Severnoj Kaliforniji, odmah nakon stišavanja pandemije korona virusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA