≫ 

Nastavlja se snimanje filma "Avatar 2", a nova fotografija obožavaoce učinila nestrpljivim

Ovo je prvi holivudski blokbaster koji nastavlja sa snimanjem...

  • 0
avatar Printskrin: Youtube/Movieclips

Pre više od dva meseca, produkcija za "Avatar 2" je bila prisiljena da obustavi rad zbog pandemije korona virusa, time ugrozivši još jedan planirani datum premijere, na koju se čeka više od 10 godina.

Međutim, Oskarom nagrađeni producent, Džon Lando, na svom Instagram profilu je objavio da će se snimanje na Novom Zelandu nastaviti sledeće sedmice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jon Landau (@jonplandau) on

- Naš "Avatar" set je spreman i ne možemo biti uzbuđeniji da se sledeće sedmice vratimo na Novi Zeland. Pogledajte Matadora, brzu jedrilicu, kao i Pikador mlaznjak. Ne mogu da iščekam da vam pokažem još – napisao je Lando u svojoj objavi uz koju je dodao fotografiju dva pomenuta broda.

Vlada Novog Zelanda dozvoljava nastavak snimanja ovog filma, u režiji Džejmsa Kamerona, budući da je uvela dovoljno bezbednosne mere koje se moraju poštovati kako se korona virus ne bi širio, budući da pandemija nije pogodila Novi Zeland u meri kao što je, na primer, Veliku Britaniju.

Avatar 2 Foto: Twitter/@officialavatar

"Avatar 2" predstavlja prvi holivudski blokbaster koji nastavlja sa snimanjem, a to se dešava zbog prekomorske lokacije.

U filmu glume Sem Vortington, Zoi Saldana, Stiven Leng, Sigurni Viver, Đovani Risibi, Kejt Vinslet, Džemejn Klement, Klif Kertis, Una Čaplin, Dejvid Tjulis, Vin Dizel i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA