≫ 

Šon Bin je varao tokom čuvenog "Mordor" govora: Reditelj "Gospodara prstenova" otkrio tajne sa seta

Jedan Zoom da ovlada svima i sve ih onlajn sveže

  • 0
Gospodar prstenova, Lord of the rings Koliko puta ste gledali "Gospodar prstenova"? / Printskrin: Youtube/Movieclips

Glumci iz legendarne trilogije "Gospodar prstenova" (Lord of the Rings) ponovo su se okupili, ali ovaj put "virtuelnim putem", tačnije pomoću Zoom aplikacije. "Glavni krivac" za to je voditelj i glumac Džoš Gad, koji je tokom vanrednog stanja snimio čitavu seriju ovakvih "rijuniona".

Reditelj Piter Džekson i glumci Elajdža Vud, Orlando Blum, Dominik Monagan, Liv Tajler, pa čak i Golum glavom i bradom, tačnije glumac Endi Serkis, kao i glumci koji nisu bili u prvom filmu "podelil su ekran" i učestvovali su u virtuelnom pozivu.

Oni su pričali o snimanjima sada već legendarne naučno fantastične trilogije, o pehovim, smešnim i neverovatnim scenama, ali bila je tu i neka šala na račun nekog od kolega.

Ipak, nisu izostali ni razgovori o tetovažama, poplavama i šta više, kockanju.

Ipak, Piter Džekson otkrio je jedan zanimljiv detalj - Šon Bin (Boromir) je varao tokom svog čuvenog govora.

- One does not simply walk into Mordor. Its Black Gates are guarded by more than just Orcs. There is evil there that does not sleep, and the Great Eye is ever watchful. It is a barren wasteland, riddled with fire and ash and dust, the very air you breathe is a poisonous fume - govor je Binovog lika koji je na društvenim mrežama pokrenuo milione i milione mimova, ušao u pop kulturu i još nije ostario.

- Veče uoči snimanja te scene napisali smo govor i dali ga Binu tek ujutru. Bio je predug da ga odmah zapamti, pa je papir zalepio na koleno. Na početku govora pravio se kako je zamišljen, obara pogled i hvata se za glavu, a u stvari je čitao sa papira. Mislio sma da je to veoma pametno - rekao je čuveni reditelj i oskarovac.

Gospodar prstenova, Lord of the rings, Šon Bin One does not simply remembers whole speech / Printskrin: Youtube/Movieclips

Video snimak Zoom razgovora objavljen je na Jutjubu i nazvan "Reunited Apart: One Zoom to rule them all", što je naravno referenca na čuvena dva stiha iz Tolkonove trilogije: "Jedan Prsten da svima gospodari, jedan za svima seže, jedan Prsten da sve okupi i u tami ih sveže".

Naravno, sve je imalo humanitarni karakter, tako da je cilj okupljanja bio da se prikupi što više novca za dobrotvornu organizaciju "No Kid Hungry", koja se trudi da nijedno dete u Americi ne bude gladno.

Video: Reditelj Slobodan Šijan nakon 40 godina od snimanja Ko to tamo peva otkriva nepoznate detalje

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA