≫ 

Joksimović i Bjelogrlić izabrali glavnog glumca za svoj film: Milan Marić će igrati Tomu Zdravkovića

Mesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao da tumači legendarnog pevača...

  • 5
Svečano otvaranje FEST-a Milan Marić / Foto: ATA Images

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić privode kraju pripreme za snimanje filma "Toma", o Tomi Zdravkoviću, a velikog boema i pevača, kako Kurir saznaje, igraće Milan Marić.

Biografska drama planirano je da se snima u otku leta, a prikazaće, između ostalog, tragičan život umetnika, njegove velike ljubavi, a jedna od junakinja je i Silvana Armenulić.

Toma Zdravković Printskrin: Youtube/Jugoton Music

Mesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao da igra Tomu, a izbor je na kraju pao na glumca mlađe generacije Milana Marića.

Milan Marić je rođen 1990. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti, takođe u Beogradu, u klasi profesorke Biljane Mašić. Stalni je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a pojedine predstave u kojima se oprobao su Tartif, Mletački trgovac, Sumnjivo lice, Gospođica, Zoran Đinđić, Mali mi je ovaj grob, Aveti, Glad, Zmajeubice, Dnevnik o Čarnojeviću

Filmski debi je imao u ostvarenju Branio sam Mladu Bosnua gledaoci su mogli da ga zapaze i u Dobra žena, Vlažnost, Santa Maria della Salute, Dovlatov, Otac, kao i u TV serijama Jutro će promeniti sve, Vojna akademija, Besa, Žmurke, Državni službenik.

Video: Ovako se zgodni Milan Marić nosi sa popularnošću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    15. jun 2020 | 17:53

    Nemam ništa protiv Marića, ali nikakve sličnosti. Ima nas mnogo koji pamtimo Tomu.

  • Врх

    15. jun 2020 | 19:02

    Није ни сличан,једино да му какву маску ставе, мислим да Тому нико право не може одглумити, уз велико поштовање овом глумци.

  • Z001

    15. jun 2020 | 19:21

    Pljunuti Toma hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA