≫ 

Džoni Dep pozajmljuje glas u novoj seriji kuće Iervolino Entertainment koja će se praviti u Srbiji

"Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine", navodi se u saopštenju kompanije

  • 0
Dep, Iervolino Džoni Dep i Andrea Iervolino / Foto: Iervolino Entertainment

Džoni Dep će pozajmiti glas liku Džoniju Pafu u novoj animiranoj seriji Puffins, italijanske kuće Iervolino Entertainment, kompanije koju je osnovao producent Andrea Iervolino.

Puffins će biti serija koja se sastoji od 250 petominutnih epizoda, a prati avanture grupe slatkih ptičica, koje služe moržu Otou, piše Variety.

- Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine – navodi se u saopštenju Iervolino Entertainemnt-a.

Dep i Iervolino su nedavno sarađivali na filmu Čekajući varvare Čira Gvere, blokbastera u koprodukciji sa drugim velikim studijima kao što su Warner Bros i Universal, koji će izaći na zahtev platformama i digitalnim kablovskim platformama počev od avgusta 2020. godine. U ostvarenju glume i Mark Rajlans i Robert Patinson.

- Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa Džonijem po drugi put – izjavio je Andrea Iervolino i dodao:

- Eksperimentisanje sa novim avangardnim projektom kao što je ova kratkometražna serija, zajedno sa Džonijem, dodatno me je uverila da nastavim da isprobavam eksperimentalne žanrove i formate. Zahvalan sam Džoniju koji je iskazao poverenje u ovaj projekat, deleći svoje ideje i dodajući umetničku vrednost seriji Puffins.

Puffins će producirati Iervolino Entertainment Studios Rome i Iervolino Studios Serbia, gde je kompanija nedavno ostvarila dogovor sa lokalnom firmom Archangel Digital Studios.

I Miloš Biković je nedavno najavio saradnju Iervolino Entertainment-a i Srbije, kao i da će Dep imati ulogu u jednom ostvarenju, što je sad i potvrđeno. Biković je na svom Twitter profilu objavio i vest o seriji Puffins:

Iervolino Entertainment vode Andrea Iervolino i Monika Bakardi.

Video: Džoni Dep se veseli u Budvi uz Zlatibroske zore?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA