≫ 

Bijonse objavila trejler za svoj novi film "Crn je kralj"

Bijonse je u junu već neočekivano objavila pesmu "Black Parade" i zaustavila muzički svet. No, to nije bio kraj iznenađenjima

  • 0
Bijonse Bijonse / Printskrin: beyonce.com

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na svetu, Bijonse, objavila je trejler za svoj novi Dizni+ film, "Black is King", koji će se na ovom servisu moći da se strimuje od 31. jula.

Očekivano, heštag #BlackIsKing odmah je postao jedan od najčešćih na Tviteru. Baš kao i rečenice "The journey is the gift" (Putovanje je dar) i "You can’t wear a crown with your head down" (Ne možeš nositi krunu na pognutoj glavi), koje su preplavile mreže.

Film je baziran na muzici iz filma "Kralj lavova" (The Lion King), u kome je prošle godine Bijonse davala glas Nali, a pevačica se na njemu potpisuje kao scenarista, reditelj i producent.

Isečci scena koji se mogu videti pravo su vizuelno iskustvo. U trejleru se, pored Bijonse, pojavljuju i njen muž Džej Zi i deca Blu Ajvi, Rumi i Ser.

- Film preispituje lekciju iz "Kralja lavova" da su "današnji mladi kraljevi i kraljice u potrazi za svojim krunama".

Vesti o ovom filmu stižu nakon informacija da je Bijonse u pregovorima da za 80 miliona dolara napravi još tri filma za Dizni, nakon uspeha "Kralja lavova".

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA