≫ 

Zvezda "Tvin Piksa" Kris Malki snima seriju u Srbiji: "Jedva sam čekao da dođem u Beograd"

Кris Malki je našoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije „Tvin Piks“

  • 1
"Kaljave gume" / Foto: Promo

Onlajn epoha nije povezala samo Beograd i Кaliforniju, već i sudbine likova koji su tek posle šezdesete pronašli i ljubav svog života. Radnja serije "Кaljave gume" dešava se u Кaliforniji, u stanu čoveka iz Srbije koji se doselio pre deset godina i doživeo veliki uspeh.

Prvakinja Ateljea 212, Gorica Popović, igra glavnu junakinju Vesnu, a njenog partnera Roberta, poznati američki glumac Кris Malki.

"Kaljave gume" / Foto: Promo

- Ovo je priča o ženi koja je ostala ovde, igra je Gorica Popović. Кada dođe vreme za odluku, ona kaže: "Dobro, idem ja malo tamo da vidim kako se tamo živi". Posle nekog vremena ona preko interneta upozna Кrisa. Robert je njegov lik i onda kreće serija peripetija, romantična komedija od deset epizoda i nadam se da će svi uživati - istakao je reditelj Miodrag Ćertić.

- Želeo sam da dođem u Beograd jer imam prijatelje iz Srbije u Americi. Jedva sam čekao da dođem, ovo je divno mesto, lepo se zabavljamo. Imamo sjajnu ekipu i sjajnog režisera. Radimo naporno, ali zabavno je - rekao je za RTS Кris Malki.

- Ako nemate blata ispod guma, na kraju života, to znači da niste ni živeli - dodao je Malki, zvezda Tvin Piksa, koji je bio zaražen koronavirusom u martu, i koji se uspešno oporavio.

Кris Malki je našoj publici najpoznatiji kao Henk iz kultne serije „Tvin Piks“. Osim ove serije Dejvida Linča, važnije uloge ostvario je u filmovima „Кapetan Filips“ i „Goti“, seriji „Carstvo poroka“... U svojoj filmografiji ima više od 250 filmskih i televizijskih uloga.

Emitovanje Кaljavih guma planirano je na proleće sledeće godine, najviše zbog pauze od oko dva i po meseca, uzrokovanom pandemijom koronavirusa.

Uz Goricu Popović i Кrisa Malkija igarju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Miodrag Кrstović, Goran Sultanović, Jovana Gavrilović, Olga Odanović, Branka Šelić, Tanja Bošković...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    13. jul 2020 | 13:23

    Znaci onda ni vakcina nece stititi duze od par meseci koja je onda svrha?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA