≫ 

Prljave tajne sa seta "X-Mena": Zlostavljanje, droga i okrvavljeni Hju Džekmen

Na kraju svega, Hale Beri odbrusila je reditelju i nije birala reči

  • 0
X men "X-Men" / Foto: Promo

Kada je prvi film objavljen 2000. godine, "X-Men" postao je hit istog trena. No sumorne priče, dve decenije skrivane iza ovog akcionog blokbastera, konačno su isplivale na svetlo dana i zgorzile fanove.

Naime, kako piše THR, set prvih "X-Men" filmova, iza kojih je stajao reditelj i producent Brajan Singer, bio je pravi haos. Singer, koga su u međuvremenu brojni muškarci optužili za seksualno zlostavljanje, imao je česte nastupe besa, javno je koristio narkotike i maltretirao druge članove tima, prenosi THR.

Brajan Singer Brajan Singer / Foto: Dick Thomas Johnson

Ovaj medij takođe piše o vrlo opasnoj kaskadi koja je glavnog glumca Hjua Džekmena ostavila svog krvavog.

Naovdno je producent Tom De Santo pokušao da odloži snimanje nastavka, "X2", jer je Singer bio onesposobljen nakon uzetih narkotika. DeSanto se plašio da bi neko mogao da nastrada, jer su i drugči članovi ekipe navodno koristili drogu.

Upravo tada povređen je Džekmen.

Singer je, uprkos tome, nastvio snimanje, a sve je dovelo do snimanja vratolomije zbog koje se australijski glumac rasekao i zaista krvario pred kamerama. Navodno, nijedan koordinator za kaskadere nije bio prisutan tog dana, jer je snimanje ove scene zakazano tek za sutradan.

Ipak, kompanija Fox je stala uz Singera i naložila DeSantu da se vrati u Los Anđeles. Glumic nisu bili tog mišljenja. U kostimima i sa šminkom na licu došli su u Singerovu prikolicu i pretili da će svi dati otkaz.

- Možeš da poljubiš moje crno du*e - navodno je Singeru rekla Hale Beri, koja je igrala Storm.

Iako niko nije javno govorio o ovome sam Singer se 2014. godine odao kada je kazao kako mu je Beri odbrusila: "Možeš da gledaš moje crno du*e dok odlazim odavde".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA