≫ 

Serija "Šerlok" dobila svoje poštanske marke: A fanove samo zanima kada će izaći 5. sezona

Baš kao i Šerlokovi slučajevi, ove će marke skrivati tajnu

  • 0
Šerlok serija "Šerlok" / Foto: BBC

Tačno 10 godina od emitovanja prve epizode popularne serije "Šerlok" proslavljeno je ovog jula, a u čast čuvenog detektiva (ali i Benedikta Kamberbača i Martina Frimana, koji su tako dobro odigrali glavne uloge), Kraljevska pošta Britanije je najavila seriju poštanskih marki sa likovima iz serije.

Marke će postati dostupne javnosti 18. avgusta, biće ih šest i svaka će predstavljati po jednu epizodu serije. Na njima će moći da se vide Šerlok Holms (Benedikt Kamberbač), Džon Votson (Martin Friman), Majkroft Holms (Mark Gejtis), Morijarti (Endru Skot), Ajrin Adler (Lara Polver) i Meri Votson (Amanda Abington).

No, to nije sve. Baš kao i misterije koje Šerlok otkriva, ove će markice kriti tajnu. Pod UV svetlom slika na njima će da menja, dopunjuje i pokazuje klimaktične trenutke iz serije.

Ovo je jedna od prvih serija u Britaniji koja će biti ovekovečena na markicama.

Podsetimo, serija je počela da se emituje 2010. godine i trajala je tri sezone. Poslednja, četvrta sezona emitovana je kao specijal 1. januara 2016. godine.

Otada fanovi priželjkuju petu. I Kamberbač, i Friman (koji su u međuvremenu postali svetske zvezde) izrazili su želju da se vrate, ali o konkretnim akcijama bilo je malo reči.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA