"Božji grad", "Aladin", "Grdana, gospodarica zla"... Pogledajte repertoar Drive in bioskopa na Adi

Bioskop na otvorenom je počeo sa naplatom karata za filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja

  • 0
Grdana gospodarica zla, Maleficent Mistress of Evil

Foto: Promo

Svake sedmice od četvrtka do nedelje filmofili mogu da uživaju u bogatom programu Drive in bioskopa na Adi Ciganliji, a ove nedelje na repertoaru je domaći film iz 1998. godine "Tri palme za dve bitange i ribicu", zatim brazilska krimi-drama "Božji grad" i "Grdana, gospodarica zla".

"Tri palme za dve bitange i ribicu“ prikazuje se 14. avgusta u 21 čas, pa će beogradska publika imati prilike da se priseti nezaboravnih rola koje su ostvarili Srđan Todorović, Dubravka Mijatović, Milorad Mandić Manda, Mirjana Karanović i mnogi drugi.

Posetioci Drive in bioskopa moći će 13. avgusta da uživaju u krimi-drami iz 2002. godine "Božiji grad" reditelja Katje Lund i Fernanda Meirelesa, nominovanog za Oskara u više kategorija 2004. godine i dobitnika britanske nagrade BIFA za najbolji strani, nezavisni film 2003. godine.

U pitanju je adaptacija istoimenog romana Paula Linsa, a knjiga i roman bazirani na istinitim događajima i otkrivaju mračnu stranu brazilskog uličnog života u favelama.

Vikend je već tradicionalno rezervisan za filmska ostvarenja novije produkcije, tako da će se u subotu 15. avgusta na repertoaru naći naučno-fantastična avantura iz 2019. godine "Grdana, gospodarica zla", dok će nedelja 16. avgust biti rezervisana za titlovanu verziju "Aladina" Gaja Ričija.

Bioskop na otvorenom je počeo sa naplatom karata za filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja. Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank dvorane.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA