≫ 

Ona će igrati Sofku u TV seriji "Nečista krv": Upoznajte glumicu Saru Sandevu

Radio-televizija Srbije nam ekskluzivno predstavlja novu Sofku: mladu zvezdu Saru Sandevu, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije...

  • 6
Sara Sandeva, Sofka, Nečista krv Sara Sandeva / Foto: Filip Kartous

Počelo je snimanje filma i televizijske serije "Nečista krv", prema motivima romana Bore Stankovića. Ono što domaće gledaoce svakako najviše zanima jeste ko će tumačiti jedan od najlepših i najtragičnijih ženskih likova domaće književnosti - Sofku, kći efendi Mite.

Radio-televizija Srbije nam ekskluzivno predstavlja novu Sofku: mladu zvezdu Saru Sandevu, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TVINEMANIA.RS (@tvinemania) on

Sara je rođena u Skoplju pre 23 godine, ali se kao dete sa porodicom preselila u Prag, gde i danas živi. Glumom se bavi od šeste godine, a već sa četrnaest je počela da dobija prve profesionalne uloge, najpre u seriji, a potom i na filmu i u pozorištu. Na praškom konzervatorijumu studira muziku i dramu. Do sada je ostvarila dvadesetak uloga u Češkoj, a trenutno radi i na nekoliko internacionalnih projekata.

Sofka je njena prva uloga na našim prostorima, a ovih dana intenzivno vežba - starovranjanski.

Sara Sandeva, Sofka, Nečista krv Sara Sandeva / Foto: Filip Kartous

- Najveći izazov mi je jezik. Na tome najviše radim kako bih na setu mogla da se fokusiram samo na Sofku. A sa Sofkom živim sada svaki dan - kaže mlada makedonska glumica i dodaje:

- Imam karijeru u Češkoj i tamo imam mnogo posla, ali rođena sam u Makedoniji, a moja prabaka je potekla iz Srbije. Gajim veliko poštovanje i golemu odgovornost zbog toga što sam svesna šta znači uloga Sofke i šta znači roman "Nečista krv". Za mene se sada sklopilo sve - pravi projekat, pravi ljudi i pravo vreme. Neizmerno sam srećna što sam deo ovako velike priče - s osmehom završava Sara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    13. avgust 2020 | 15:27

    Ma tako je bre!A kad budete snimali novi Boj na Kosovu Džerard Batler će da igra Cara Lazara a Antonio Banderas Milosa Obilića jer ko moze ta uloge bolje da oseti od njih a i ovako mi nemamo svoje glumce....

  • Šljiva

    13. avgust 2020 | 16:05

    Ja verujem da ona ne zna srpski a za vranjanski da ne pričam, a tek starovranjanski ??? Bože mili, to neće da valja, jok 🤔.

  • Kalča

    13. avgust 2020 | 16:22

    Tako su napravili i sa filmom Banović Strahinja. Strahinju igrao Franko Nero a Turčina Gaga Nikolić. Sada isto. Ko bre da vam dočara staro Vranje? Glumci iz Beograda i belosvetski? Što bi mi južnjaci rekli 'toj ne biva'. Upropastiše Sremca sad će i Boru Stankovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA