≫ 

Netfliks objavio: Princezu Dajanu igraće Elizabet Debicki u seriji "Kruna"

Očekuje se da će sezone pet i šest biti poslednje za tu seriju, koja se smatra jednom od najskupljih ikada

  • 0
Elizabeth Debicki Elizabet Debicki / Foto: Profimedia

Elizabet Debicki će igrati britansku princezu Dajanu u petoj i šestoj sezoni Netfliksove serije “Kruna” (The Crown), objavio je Netfliks.

Debicki će se pridružiti novoj glumačkoj postavi u seriji među kojima će biti Imelda Stonton kao kraljica Elizabeta Druga, Lezli Menvil kao princeza Margaret i Džonatan Prajs kao princ Filip. Stonton nasleđuje Oliviju Kolman i Kler Foj u ulozi kraljice Elizabete.

Ema Korin igra Dajanu u predstojećoj četvrtoj sezoni ove popularne drame ali Debicki će preuzeti ulogu za, kako se sa sigurnošću očekuje, najdramatičnije delove za taj lik.

Očekuje se da će sezone pet i šest biti poslednje za tu seriju. Za sada nije objavljen datumt za premijeru četvrte sezone.

- Duh princeze Dijana, njene reči i dela žive u srcima mnogih. Istinska je privilegija i čast da se pridružim ovoj izvanrednoj seriji koja me je potpuno osvojila od prve epizode - napisala je Debicki na Tviteru.

Debicki je 29-ogodišnja australjiska glumica viđena kao zvezda u usponu posle pojavljivanju u filmu “Widows”  (Udovice) od Stiva Mekvina. Ona takodje igra glavnu ulogu u novom trileru Kristofera Nolana “Tenet”. Igrala je i u “Velikom Getsbiju”, “The Burnt Orange Heresy” i filmu “Čuvari Galaksije dva”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA