≫ 

"Kosti" će biti teške, ali i brutalno stvarne: Pogledajte trejler za dugoiščekivanu domaću seriju

Okosnicu priče čine dva lika s istim imenom – Kosta, koji se na različite načine i svaki u svom svetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrednosti...

  • 3
Serija Kosti Foto: Promo

Višemesečnom iščekivanju je došao kraj – serija "Kosti" je spremna i pred publiku premijerno stiže 21. novembra 2020. godine u 20h na Prvom programu Radio-televizije Srbije. Produkcija Bosonoga, koja zajedno sa RTS-om stoji iza ovog projekta, danas je objavila trejler i tako potvrdila da nas čeka najnapetija serijska jesen.

Nakon velikog uspeha serije i filma "Meso", "Kosti" dolaze kao drugi deo trilogije smeštene u Banjaluci. Snimane su 2019. godine prema scenariju Nikole Pejakovića, a u režiji Saše Hajdukovića, dok je produkciju potpisala Brankica Janković.

U dve i po minute trejlera otkrivena su glumačka imena, njihova snažna emocija, ali i mali uvod u velike zaplete.

- Gotovo godinu dana smo proveli u montaži, nastojeći da svaki minut finalnog sadržaja savršeno prikaže surovost realnosti koju "Kosti" nose. Znamo da publika širom regije s nestrpljenjem iščekuje našu serijsku priču, a sada mogu sa sigurnošću reći: "Kosti" će biti teške, ali i brutalno stvarne - rekao je Hajduković.

Okosnicu priče čine dva lika s istim imenom – Kosta, koji se na različite načine i svaki u svom svetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrednosti. Dok Kosta Govoruša, izbeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da "sve ima tačku pucanja" dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vreme imaju ličnu osvetu.

Glavne uloge tumače Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko

    20. avgust 2020 | 18:08

    Ovo brutalno stvarno........to mi nedostaje..............nemamo toga dovoljno u realnosti......pa sad još i u seriji....??.? Da li ima nešto LEPO? STO BI MOGLO DA BUDE NOVA LEPA SERIJA?

  • Jovan Ktć

    20. avgust 2020 | 18:56

    Posle " Srpskog filma" samo nam fale surove serije kao što najavljuju za " Kosti". Iovako nas smatraju ludacima i zločincima, samo upotpunjujemo ovakvim " delima" tu sliku o nama, iz njihovih predrasuda. Fale nam dobre komedije i laganije teme. Stvarnost nam, ionako, nije ružičasta.

  • Ful

    20. avgust 2020 | 15:39

    Sa dva Dzonija, ne moze biti lose.Voleo bi da se snimi "Sisanje 2", da vidimo sta se desilo posle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA