≫ 

Objavljen drugi trejler za "Čudesnu ženu 1984": Konačno otkriven lik krvoločne Gepardice

O ulozi Kristen Vig svi i pričaju, budući da tumači arheologa Barbaru Minervu, koja je na početku filma dobra drugarica sa Dajanom, princezom Amazonki...

  • 0
Čudesna žena 1984, Wonder Woman 1984 Printskrin: YouTube/Entertainment Tonight

Drugi trejler za dugoiščekivani film "Čudesna žena 1984" (Wonder Woman 1984) objavljen je u sklopu manifestacije DC Fandome.

Premijera ostvarenja je prvenstveno bila zakazana za 2019, ali je zbog prepravki i dodatnih scena snimanja, kao i pandemije korona virusa, zakazana za 2. oktobar 2020.

Film je režirala Peti Dženkins, koja je hvaljena za finansijski i kritički uspeh prvog dela Čudesne žene (2017), dok glavne uloge repriziraju Gal Gadot i Kris Pajn. Likovi negativaca pripali su Pedru Paskalu (Game of Thrones) i Kristen Vig (Bridesmaids).

O ulozi Kristen Vig svi i pričaju, budući da tumači arheologa Barbaru Minervu, koja je na početku filma dobra drugarica sa Dajanom (Čudesnom ženom), da bi kasnije postala krvoločna Gepardica (Cheetah), možda najveći neprijatelj princeze Amazonki.

U ovom trejleru je njen lik konačno otkriven, budući da su se verni obožavaoci pribojavali da li će Barbara u filmu poprimiti punu formu geparda. Sad mogu da odahnu...

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA