≫ 

Devedesetih su dominirale kanalom Cartoon Network: "The Powerpuff Girls" postaju igrana TV serija

"Sugar, spice and everything nice..."

  • 0
The Powerpuff Girls Foto: Promo

Kako bi napravio The Powerpuff Girls, jedinstveni trio devojčica superheroja koje su dominirale dečjim kanalom Cartoon Network 90-ih i početkom 2000-ih, profesor Jutonijum je slučajno ispustio Hemikaliju Iks u smešu "šećera, začina i svega lepog"...

Danas, više od 20 godina kasnije, čuveni trio postaje i igrana TV serija koja će biti emitovana na kanalu CW, ali sa odraslim heroinama Blosom, Babls i Baterkap, piše Collider.

Devojčice koje smo poznavali sada su mlade žene u svojim dvadesetim, ali su nesrećne. Budući da su nastale kao laboratorijski eksperiment i detinjstvo provele u borbi protiv kriminala i sila zla, nisu imale šansu za normalan život. Iako se trude da pronađu sreću i zaborave na prošlost, novi zlikovci se pojavljuju. Trio treba da odluči da li će ponovo postati The Powerpuff Girls...

Seriju stvaraju Greg Berlanti, autor Arrow univerzuma, i Diablo Kodi, autor Oskarom nagrađenog filma "Džuno". Berlanti će je i producirati zajedno sa Sarom Šečter (Stargirl), dok Kodi piše scenario sa Heder Renjer (Veronica Mars). Još nije poznato ko će tumačiti tri heroine, kao ni datum premijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA