≫ 

Šta će biti sa filmom "Crni panter 2", nakon smrti glavnog glumca? Fanovi znaju samo jedno...

Nije samo sudbina filma "Crni panter 2" sada dovedena u pitanje

  • 1
Chadwick Boseman Čedvik Bozman / Foto: Tanjug/AP

Holivud se i dalje oporavlja od vesti o smrti glumca Čedvika Bozmana koji je preminuo u 43. godini od raka debelog creva.

Dok fanovi širom sveta tuguju, postavlja se i neizbežno pitanje - šta će biti sa filmom "Crni panter 2", najavljenim za 2022. godinu, kao i ostalim franšizama u kojima je Tčala trebalo da se pojavi.

Kako piše Entertainment Weekly, produkcija ovog veoma očekivanog filma još nije počela, a kako su svi očekivali da se Bozman vrati kao glavni glumac, tako su i sve pripremem obavljene u tom pravcu. Sada, fanovi se nadaju da umesto njega neće biti unajmljen neku drugi glumac.

- Možete da napravite novi "Crni panter" film, ali nikada više nećete napraviti novi Čedvik Bozman film - jedna je od najdeljenijih poruka na društvenim mrežama.

Većina fanova se nada da će, umesto unajmljivanja nekog drugog glumca da bude Crni panter, trebalo film preraditi tako da se ta energija prenese na Šuri ili neki drugi lik.

Šta će Marvel odlučiti, ostaje da se vidi.

- Čedvikova smrt nas je duboko pogodila. On je bio naš Tčala, naš Crni panter, naš dragi prijatelj. Svaki put kada bi kročio na set, odisao bi šarmom i harizmom, a svaki put kada bi se pojavio na sceni, stvorio bi nešto istinski neverovatno. Na ekranu je odglumio mnoge neverovatne ljude i niko bolje od njega nije znao da predstavi velikane. Bio je pametna, ljubazan, možan i jak kao i ljudi koje je predstavljao. Porodica Marvel studija dupoko žali za ovim gubitkom i večeras pati sa njegovom porodicom - izjavio je predsednik Marvela Kevin Fajgi.

No, nije samo sudbina filma "Crni panter 2" sada dovedena u pitanje. Očekuje se da se izvesne promene izvrše i na predstojećoj "Osvetnici" igrici, koja bi trebalo da izađe već sledeće nedelje, kao i na novoj Fornajtovoj Marvel sezoni, u kojoj je Crni panter trebalo da zauzme jedno od ključnih mesta.

Podsetimo, Čedvik Bozman je 2016. saznao da boluje od raka debelog creva i većinu filmova koji su ga učinili zvezdom snimio je između operacija i hemoterapija.

Bozman je bio zvezda hit superherojskog filma "Crni Panter", u kojem je tumačio naslovnu ulogu, ali i brojnih drugih filmova koji su veličali dostignuća afroameričke zajednice u trenutku kada Ameriku ponovo "razara" rasizam.

Ovo su uloge po kojima ćemo ga pamtiti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA