Nemanja Matić u rimejku Kamiondžija: Fudbaler se sa ekipom druži u rodnom Ubu, evo kako se snašao

- Često dolazi ovde i jako je omiljen među sugrađanima, zato smo napravili zanimljivu scenu u kojoj se on specijalno pojavljuje - rekao je Stanić

  • 6
Nemanja Matić, Tihomir Stanić, Nenad Jezdić Foto: Instagram/Nemanja Matić

Srpski fudbaler Nemanja Matić pojaviće se u rimejku kultne serije "Kamionžije", a glumac Tihomir Stanić, koji igra jednu  od glavnih uloga, otkrio je da ga je sportista oduševio plemenitošću.

Kako je Tihomir istakao za fudbalera specijalno je napravlena scena, kako bi se on u njoj pojavio. Takođe, glumac kaže da se Matić ćesto druži sa ekipom na Ubu, gde se snimaju nove epizide.

- Mi snimamo na Ubu već dugo, a Nemanja ne samo da potiče odavde, već je i mnogo učinio za svoj kraj. S druge strane, ja odranije poznajem njegovu porodicu, jer sam i sam vezan za ovaj kraj i poslednjih 15 godina često dolazim ovde i osećam veliku povezanost sa ovdašnjim ljudima - rekao je Stanić za Blic i dodao:

- Nemanja je zaista pravi lokalpatriota i uložio je dosta u njegov rodni kraj, unapredio ga je i pomogao ovde ljudima. Često dolazi ovde i jako je omiljen među sugrađanima, zato smo napravili zanimljivu scenu u kojoj se on specijalno pojavljuje. Mi snimamo na Ubu i okolnim mesnim zajednicama već tri meseca i moram da kažem da smo svuda dočekani srdačno. Pošto je Nemanja trenutno tu, često se viđamo. On je jedan divan mladić.

Stanić je okrio i kako se Matić snašao u svom prvom glumačkom angažmanu, kao i kako napreduje snimanje serije.

- Nemanja se pojavljuje lično kao gost u seriji i fenomenalno se snašao u ovoj mini-ulozi. On je čovek koji izlazi pred 100.000 navijača, pa mu ovo nije teško palo. Inače je kompletna ličnost i jedna jako kvalitetna osoba. Ponosni smo što nam je verovao i pristao da se pojavi i znamo da će to biti zanimljivo i za publiku - rekao je Tihomir i dodao:

- Mislim da smo na putu da napravimo jednu seriju koja će biti prijemčiva za sve generacije i u kojoj će naivnost vremena u kojem je nastala origilna serija biti dominatna. Oslobodili smo se ovog lošeg talasa i prostakluka koje nosi vreme u kojem živimo, a trudimo se da sačuvamo vrline.

Video: Tika Stanić o ljubavi prema glumi i četvrtoj sezoni Ubica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    31. avgust 2020 | 23:10

    Nemanja Matić na jednu stranu, a svi vi na drugu. On je pokazao da je patriota, jer je celokupnim svojim ponašanjem i radom to dokazao. I da je on kao takav potreban vama, a ne vi njemu.

  • Mica

    31. avgust 2020 | 23:03

    Džabe mu sva ova plaćena pojavljivanja i slikanja da se predstavi kao Srbin, pokazao je šta misli o Srbiji i drugovima iz reprezentacije, sramota srpskog roda.

  • Lav

    31. avgust 2020 | 23:14

    Mozda je ok covek u to ne zalazim..ali kao igrac nikad mi se nije svidjao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA