≫ 

Ponovo radi bioskop: Evo kakva je bila atmosfera na otvaranju

Filmofili kupuju prve ulaznice posle pola godine apstinencije od gledanja filmova u biskopskim salama...

  • 0

Nakon šestomesečne pauze zbog pandemije virusa korona, u bioskope u Srbiji vratila se publika, a posetioci Kombank dvorane kupovali su prve karte za projekcije svojih omiljenih ostvarenja.

Ekipa Tanjuga bila je danas u Kombank dvorani gde su filmofili kupovali prve ulaznice posle pola godine apstinencije od gledanja filmova u biskopskim salama.

Ponovo radi bioskop Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prva projekcija bila je zakazana za 12:45h a na programu je bio Diznijev hit "Grdana - gospodarica zla".

Petoro posetilaca dočekalo je da se nađe u bioskopu, doduše u "novoj realnosti".

Kompletno osoblje u Kombank dvorani zaštićeno je vizirima i zaštitnim maskama, na ulazu u sve biskopske sale nalazi se sredstvo za dezinfekciju ruku, a ljudi koji dolaze u paru, porodično ili u društvu - sedeće zajedno, jedni do drugih u biskopu, ali već sledeća mesta levo i desno biće automatski blokirana u prodaji.

Naravno, za posetioce su obavezne maske na licu.

Ponovo radi bioskop Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sva ova pravila nisu "sklonila" osmeh sa lica Nataše Trpčević iz Beograda koja je došla u Kombank dvoranu kako bi kupila karte za film "Optužujem".

- Uželela sam se bioskopa, jer sam redovno pre pandemije dolazila sa drugaricama u Kombank dvoranu. Večeras gledamo film "Optužujem" Romana Polanskog. Sigurna sam da vrhunska ostvarenja treba gledati samo u bioskopu - kazala je Trpčević.

Ponovo radi bioskop Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U međuvremenu nekoliko mladića kupovalo je karte za svoje omiljene filmove.

Filmofili će prvog dana rada bioskopa nakon pandemije, po ceni od samo 100 dinara, moći da uživaju u Kombnak dvorani u uvek atraktivnim prošlogodišnjim naslovima kao što su: animirana avantura "Kralj lavova", nastavak naučno-fantastične franšize "Ratovi zvezda - Uspon Skajvokera" iz 2019. godine; nezaobilazni biseri Dizni kraljevstva - "Aladin" i "Grdana - gospodarica zla"; "Zaleđeno kraljevstvo 2", film koji je obeležio odrastanje savremenih generacija, kao i film namenjen ljubiteljima trka i automobila - "Le man: Slavna 24 sata", sa Metom Dejmonom i Kristijanom Bejlom u autentičnoj priči o nastanku Ferarija.

Atmosferu s prvog dana otvaranja pogledajte u videu na početku teksta.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA