≫ 

Princ Hari i Megan Markl potpisali produkcijski ugovor s Netfliksom

Snimaće dokumentarne filmove i serije, igrane filmove i dečji program

  • 0
Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i njegova supruga Megan, osnovali su produkcijsku kuću i potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom za snimanje dokumentarnih filmova i serija, igranih filmova, dečjeg programa, otkriva Njujork tajms.

Novoosnovana produkcijska kompanija tek treba da dobije ime, navodi list i napominje da ovaj potez dolazi samo šest meseci nakon što je par odlučio da se povuče sa funkcija visokih članova kraljevske porodice i preseli se u Los Anđeles.

Mada postoji mogućnost da se par pojavi pred kamerama u dokumentarnom programu, Megan, koja je poslednji put imala ulogu u jednoj drami emitovanoj na kablovskoj televiziji, više puta je rekla da se neće vraćati glumi.

- Naš fokus biće na stvaranju sadržaja koji informiše, ali takođe pruža nadu. Za nas kao novopečene roditelje, stvaranje inspirativnog porodičnog programa takođe je važno - naveo je par u saopštenju, prenosi Tajms.

Dodali su da će im Netfliksov "neverovatan domet omogućiti da dele sadržaj koji ima uticaj da pokreće aktivnost".

Netfliks, koji ima 193 miliona pretplatnika širom sveta, nije obelodanio finansijske uslove ugovora. Usluga striminga se suočava sa sve jačim pritiskom zbog ulaska novih igrača na to tržište.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA