≫ 

Srpska serija oduševila Pulu

Ovogodišnji Pulski filmski festival svečano je otvoren 29. avgusta

  • 1
TV serija TV serija "Tajkun" / Foto: Milica Cvetković

Nakon velikog uspeha TV serije "Tajkun", ekipa koja stoji iza ovog ostvarenja može da se pohvali i podjednako velikim interesovanjem i pozitivnim kritikama koje je sinoć pobrala na 67. Pulskom filmskom festivalu. U okviru programa "Kratka Pula" juče su prikazane prve dve epizode TV serije „ Tajkun “, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

Pre samo nedelju dana, kritičar Jutarnjeg lista Jurica Pavičić istakao je da je Terzić posebno dobar posao uradio sa "Tajkunom", navodeći da je „u smislu vizualnog bogatstva i režijske elegancije, Tajkun je možda i najfilmskija TV serija novije post-Ju produkcije.“

Pored Bjelogrlića, u glumačkoj postavi su Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz Tihanu Lazović, gledali smo i dve gostujuće regionalne zvezde: Janka Volarića Popovića i Tonija Mihajlovskog.

Ovogodišnji Pulski filmski festival svečano je otvoren 29. avgusta, a zbog epidemiloških mera kapacitet  gledališta je smanjen, što ipak nije uticalo na posećenost i uživanje u jednom od omiljenih festivala na prostoru bivše Jugoslavije.

Video: Making of serije Tajkun: Svaki dan na setu je bio mala anegdota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    4. septembar 2020 | 14:14

    Bjela majstore!!! Aman bre ljudi čovek rasturio u obe serije Senki na Balkanu kao i Tajkun a vi dali nekim anonimusima da se sprdaju sa Košarama. To je ozbiljna drama, tragedija i trauma koja kao stvorena za njega. Dobar glumac ali i kvalitet za režiju. Još jednom , bravo majstore !!!👌👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA