≫ 

Ne, nije bilo slučajno: Fibi u "Prijateljima" je morala da ima sestru bliznakinju

Problem je nastao uoči premijere “Prijatelja” u septembru 1994...

  • 0
Fibi Prijatelji Lisa Kudrou Fibi u seriji "Prijatelji" / Printskrin: YT/ Adrii FdeZ

Komplikovanu porodičnu situaciju Fibi Bufe danas bi znali da prepričaju samo najvatreniji fanovi "Prijatelja". Majka koja joj nije majka, majka koja se ubila, brat kome je rodila trojke... šta više ne.

U tu se računicu jedva umetne i njena sestra bliznakinja Ursula sa kojom nije bila u dobrim odnosima. Lik Ursule je svoju funckiju u seriji imao tek u nekoliko epizoda. Ali je, ipak, morala da postoji.

Naime, malo je falilo da glumica Lisa Kudrou bude zamenjena nekom drugom, i to ne zato što se tvorcima serije nije dopala, već zato što je u to vreme dobila ulogu u još jednoj seriji.

Lisa je u tom periodu snimila seriju “Lud za tobom”, u kojoj je tumačila Ursulu, konobaricu u restoranu.

Problem je nastao uoči premijere “Prijatelja” u septembru 1994, kada se ispostavilo da će se Lisa pojaviti na istom kanalu u dve različite uloge. Stoga su scenaristi odlučili da osmisle prelaznu varijantu tako da ne zbune gledaoce, i polako uvedu lik Fibi u seriju.

Na taj način nije došlo do mešanja Fibi sa Ursulom, a Lisa je mogla da ostane na setu. Ona je seriju “Lud za tobom” snimala sve do 1999. Iako je prvobitna ideja bila da se Ursula pojavi nakratko, taj lik je zadržan.

Video: Poznati američki glumac u srpskoj seriji na RTS-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA