≫ 

Bestseler "Rebeka" sada i kao film: Lili Džejms je druga gospođa De Vinter (TREJLER)

Tačno 80 godina nakon Hičkokovog klasika, priča o neobičnom ljubavnom trouglu ponovo stiže na ekrane

  • 0
Rebecca film, Armie Hammer, Lily James "Rebeka" / Foto: Netflix/Kerry Brown

- Noćas sam, u snu, opet bila u Menderleju - ovim rečima druga žena gospodina De Vintera uvodi nas u misteriozni svet imanja Menderlej i do kraja romana nas više ne pušta.

Istovremeno romantični i jezivi roman "Rebeka" Dafne di Morije, koji je ostavio ogroman uticaj u 21. veku, dobio je svoju novu ekranizaciju u režiji Bena Vitlija, a u produkciji Netfliksa. Ona stiže tačno 80 godina nakon Hičkokovog filmskog klasika.

Glavne uloge timače Lili Džejms ("Pepeljuga", "Dauntonska opatija") i Armi Hamer ("Zovi me svojim imenom", "Društvena mreža"), dok ulogu gospođe Danvers tumači Kristin Skot Tomas.

Drama bi trebalo da se na Netfliksu nađe idućeg meseca.

Podsetimo, "Rebeka" govori o mladoj, tek udatoj ženi, koja nakon svadbe dolazi na imanje svog muža. No, medenom mesecu je ubrzo kraj, a drugu gospođu Di Vinter ubrzo počinje da progoni sećanje na prvu ženu njenog muža - misterioznu Rebeku.

Ona ne može ni po čemu da se meri sa Rebekom, prvom Maksimovom suprugom. Na to će je svakodnevno podsećati naročito kućepaziteljka gospođa Danvers. Ali ko je bila Rebeka? Njeno zlokobno prisustvo primećuje se u Menderleju i nakon njene smrti. Šta se dogodilo divnoj Rebeki?

Glumica Lili Džejms otkrila je da je njena koleginica Kristin Skot Tomas na snimanju bila zastrašujuća kao gospođa Danvers u ovoj novoj adaptaciji gotskog trilera Dafne di Morije.

- Osećala sam da moram da je sve slušam. Umalo sam stvarno iskočila kroz prozor kada mi je to rekla - otrkila je Lili.

U filmu se još pojavljuje i fantastična En Daud ("Sluškinjina priča") koja glumi gospođu Van Hoper.

Podsetimo, po ovom romanu snimljen je 1940. godine istoimeni film Alfreda Hičkoka. Glavne uloge tumačili su tada Lorens Olivije i Džoan Fontejn.

Video: Ponovo radi bioskop: Ovo su nova pravila gledanja filmova na velikom platnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA