• 0

Ekipa filma "Južni vetar 2" podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone

  • 0
Snimanje filma

Snimanje filma "Juzni vetar 2" Foto: Tanjug/Vesna Sekerezović

Ekipa filma "Južni vetar 2", koja više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, danas je u Domu kulture u Knjaževcu podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone - školski pribor, slatkiše i nastavna pomagala, saopštili su producenti filma.

- Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali ''publiku'' koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo - istakao je reditelj Miloš Avramović.

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta "Južnog vetra", do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na podrčiju Knjaževcu, u skladu sa potrebama.

U današnjoj humanitarnoj akciji učestvovali su prijatelji projekta "Južni vetar": Vojvođanska Banka a.d Novi Sad, OTP Grupa, Lilly Drogerie, Chipsy Brend Kompanije Marbo Product, Alpha, Idea, Mogyi, Swišlion Takovo, Aksa.

Video: Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju sve o filmu Južni vetar 2

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima