Holivudske premijere i na platnu bioskopa pod zvezdama

Najnoviji horor - triler "Novi mutanti" u drive in bioskopu dve večeri zaredom

  • 0
MCF Otac Foto: Maja Medić

Na reprertoaru bioskopa na otvorenom i nagrađivani "Otac" Srđana Golubovića.

Otvaranje bioskopskih sala, nije zaustavilo ljubitelje bioskopa na otvorenom, te  iz nedelje u nedelju u Drive in bioskopu na Adi, mladi, stari, ali i porodice sa decom uživaju u jedinstvenom audio-vizuelnom doživljaju pod vedrim nebom i zvezdama koji podseća na Holivud.  Nakon repriznog programa koji je već nekoliko meseci krasio repertoar Drive in bioskopa, na platnu će se ove nedelje naći i prva premijera!

U pitanju je najnoviji psihiloški horor - triler Novi mutanti koja uveliko živi u bioskopima širom Srbije, a koja će se u bioskopu pod zvezdama biti prvi put prikazana u petak i subotu 18. i 19. septembra  u 21h.

MCF Otac Foto: Maja Medić

Nedelja 20. septembar  od 21h rezervisana je za film Otac Srdana Golubovića dobitnika nagrade na Festivalu u Puli, koji je i nastavio svoje bioskopsko prikazivanje od novog starta rada bioskopa.

Istovremeno, subota 19. septembar biće u znaku Visa dana, kada će svi posetioci koji kupe ulaznice beskontaktno sa Visa karticom na poklon dobiti specijalni Visa meni. Uz to, svaka kupovina grickalica i pića takođe Visa karticom beskontaktno donosi  poklon.

O FILMOVIMA

Novi mutanti je psihološki horor -triler koji nam dolazi od 41- godišnjeg reditelja Džoša Bouna ( Josh Bonne ) koji je poznat i kao pisac i tvorac romantične drame Greška u našim zvezdama ( The fault in our stars )  iz 2014. godine.

Radnjase odigrava u izolovanoj bolnici, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život. U glavnim ulogama su Mejsi Vilijams (Maisie Williams) , Ana Tejlor - Džoj (Anya Taylor-Joy), Čarli Hiton ( Charlie Heaton)

Psihoška drama "Otac" Srdana Golubovića, inače dobitnik nagrade publike "Zlatna vrata Pule" na nedavno završenom Festivalu u Puli, je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja –postaje heroj.

Podsetimo, rezervacija karata za Drive in bioskop na Adi vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA