• 2

Miloš Timotijević otvorio dušu: "Teže su mi scene silovanja, nego seksa"

"Trudimo se kada radimo takve scene da nam bude što je moguće prijatnije i da, u stvari, zaboravimo šta snimamo, nego da se, prosto, prepustimo trenutku", izjavio je glumac

  • 2
Miloš Timotijević

Foto: ATA Images

Miloš Timotijević je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji napomenuo da mu scene seksa ne padaju preterano teško, piše Direktno.

Glumac je u filmu "Vlažnost" zapamćen, između ostalog, i zbog eksplicitnih scena seksa. Sada je objasnio da mu nisu pale preterano teško, iako mu je takav zadatak uvek pomalo neprijatan.

- Trudimo se kada radimo takve scene da nam bude što je moguće prijatnije i da, u stvari, zaboravimo šta snimamo, nego da se, prosto, prepustimo trenutku - rekao je glumac i napomenuo da se uglavnom trudi da takav zadatak završi što pre.

Jedna scena u seriji "Južni vetar" privukla je veliku pažnju javnosti. U pitanju je momenat kada Timotijevićev lik poljubi muškarca.

- Poljubac je poljubac, isto je poljubio muškarca ako si heteroseksualan ili poljubio neku devojku koja ti se ne sviđa - izričit je bio Miloš i objasnio da veći problem ima sa zadacima koji podrazumevaju nasilje.

Miloš Timotijević

Foto: Nikola Tomić

- Meni su uvek daleko neprijatnije scene maltretiranja, odnosno sadističke scene. Scene maltretiranja ili ne daj bože silovanja, to je nešto što ostavlja traga na duši. To su daleko nezgodnije scene za snimanje jer moraš i da se pripremiš, a onda to posle moraš nekako i da izbaciš - napominje Timotijević.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    Onda ne bi mogao da budes glumac!

  • W

    Da sam ja glumac, takve uloge bih odbijao, taman da leba neću jesti!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima