≫ 

Tom Kruz sledeće godine odlazi u svemir kako bi snimio film

Vest da holivudska zvezda želi da snimi film u kosmosu objavljena je u maju ove godine

  • 0
Tom Kruz

Tom Kruz / Foto: Profimedia/AFP

Tom Kruz je sve bliži svom ambicioznom planu. Prema tvitu sa zvaničnog profila Space Shuttle Alamnac, glumac bi trebalo da odleti u Međunarodnu svemirsku stanicu (International Space Station - ISS) u oktobru 2021. godine. Profil na Tviteru prati kalendar rasporeda ekipa koje lete do ISS, a novi tvit kazuje da će Kruz leteti sa SpaceX režiserom Dagom Limanom.

Za let SpaceX Dragron, njih dvojica su navedeni kao Turista 1 i Turista 2, pored pilota Majkla Lopeza-Alegrije. Liman pored imena ima oznaku "režiser", što navodi na to da će duo možda odmah početi da snima čim stigne da odredište, piše People.

 

Film bi trebalo da bude akciona avantura, ali ne bi trebalo da predstavlja nastavak Kruzove franšize "Nemoguća misija". Liman je sarađivao sa Kruzom na ostvarenjima Edge of Tomorrow i American Made.

Kruzov plan za ovaj poduhvat javnosti je predstavljen u maju ove godine, kad je Elon Mask, direktor SpaceX, potvrdio navode. To je potkrepio i NASA administrator, Džejms Brajdenstin.

Tom Kruz, Top gan

Tom Kruz u filmu "Top gan" / Printskrin: Youtube/Paramount

- NASA je uzbuđena što će raditi sa Tomom Kruzom u Svemirskoj stanici! Potrebni su nam popularni mediji kako bismo inspirisali novu generaciju inženjera i naučnika koji bi ambicije NASE pretvorili u realnost – napisao je Brajdenstin na svom Tviter profilu.

- To bi trebalo da bude prava zabava! – odgovorio mu je Mask u komentaru.

Sa druge strane, i Rusija je zainteresovana da snimi film u svemiru.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA